Fin frissa men fult fejs

Hej på er! Förlåt för uteblivet inlägg igår men jag hann helt enkelt inte. Först var det frissan, sen mådde jag skit som tydligen var pms kom jag på när jag fick mens. Jepp jag skriver mens för varför hymla om sånt. Jag är ju inte direkt ensam om att må skit av det. Men efter lite vila, tablett och när den kom igång, blev pms’en bättre som tur var.

Sen var det bara att sätta igång att städa och tvätta. För idag skulle mäklaren komma och värdera lägenheten till de som ska sälja den. Kunde ju inte gärna ha ett tvättberg i köket, plus att jag inte pallat städa då när det var asvarmt ute. Så jag höll igång till lite över ett i natt. Därav ingen blogg.

Men jag var som sagt hos frisören igår. Jag hade inte fått det slingat sen i april tror jag det var så färgen var inte kul alls nu. Men det fixade Matthias på Haven.

Före (och ja, han rufsade lite extra, hehe)

I med  lite färg. För nu gick han med på det. Håret har ju varit extremt sprött och hemskt men det känns mycket bättre nu sa Matthias. Det kan vara pga Priorin som jag tar två om dagen.Svullnaden kring ögonen började redan här, men hade sminkat över och det var inte lika gräsligt som idag.

Kaffe och mandelskorpa fick bli min frukost.

Och vips blev jag så här fin. Han tog inget på längden för jag vill ju försöka spara ut lite där och det tycker Matthias också.

Färgen är liksom en kall beige blandat med min egen.

Bakifrån.

Viss skillnad på före och efter 😉

Och så det här med fult fejs då som jag skrev i rubriken. Mina ögon har varit besvärliga ända sedan i våras. Jag vet inte om det är de där rengöringspadsen jag använder, jag tror nästan det. Plus kräm jag nog inte tål.

Jag köpte en rengöring från Dermalogica för ett par månader sedan, men den jag hade från Medik8 var bättre. Både för huden kring ögonen, plus att ta bort sminket. Så det får nog bli en ny sådan för jag vill icke ha det så här.

Jag hann inte fixa till mig i morse eftersom jag städade det sista, kastade mig in i duschen och sen kom lägenhetsägarna och mäklaren så jag drog bara på kläder och gick ut en timme.

Nu har jag tagit på min läkande kräm från Medik8 och så duttade jag lite hemmorojdkräm på också för att ta ner svullnaden. Har man sett Miss Secret Agent med Sandra Bullock så vet man. Vi får väl se om det hjälper. Ögonen började rinna men har slutat nu så…tja..vi får se om det blir bättre så jag kan fixa mig och gå ut på en provrunda så jag kan fota lite nytt från Cellbes och sånt.

Kram på er så länge

Kolla mer

9 comments

  1. Så snygg hårfärg! ser riktigt fräscht ut!
    Jag fick sminkpads som man använder med bara vatten, så himla bra och man sköljer dom i vatten efter varje användning och kan sen köra de i maskinen med. Det fungerar så bra även på vattenfast mascara tack vare materialet i dom. Borde du testa, huden runt ögonen är ju så känslig.

  2. Jättefint!
    Tips: Bioderma är otroligt mild och bra för makeupborttagning runt ögonen om man är känslig eller irriterad i hyn

  3. Hej, det är alltid skönt att få håret fixat..!
    Men jag har blivit intresserad av hattar! Du har en fin hatt på bloggbilden, har du fler tips? Svårt när man har rund ansikte, försöker kolla bilder mm…

  4. Jag hade liknande bekymmer i våras, är rätt säker på att det var stress. Gick till apoteket och köpte en rengöring och fuktgivande kräm från Bioderma. Inga aktiva ämnen alls. Det tog ett tag men efter någon vecka hade lugnat ned sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.