Filmat i provhytten

En bild fick jag till, resten hade jag tydligen filmat.

Vad sägs om något nytt? Film inifrån provhytten? Den här klänningen provade jag på Indiska men när jag kom hem fattade jag inte var bilderna jag tog fanns. Eftersom det blir ganska suddiga bilder med mobilen använder jag inte kameran i den så ofta. Än mindre filmar. Men det hade jag tydligen gjort nu så det blev flera filmsnuttar istället för bilder.

Som ni förstår är det därför bilden fladdrar åt alla håll där i mitten, jag trodde alltså att jag tog foto och visste inte att mobilen var på. Men det kanske kan vara kul ibland med små filmsnuttar, vad tror ni om det? Om jag redigerar mer och väljer musik med mer omsorg, nu tog jag första bästa låt 😉 Jag har inte redigerat film på tre år och då gjorde jag det i Premiere, här var det i windows moviemaker men det verkar ju enkelt. Fast nu blev det bara lite påläggning av musik och in- och uttoning. Det är ändå miss i nassa och jag sitter och kollar på tramsiga The Grudge 2 samtidigt som jag provar mig fram.

[youtubeplay id=”m4kwlTt3WxI” width=”720″ height=”500″]

För övrigt kostar klänningen 299:-

Puss/Louise

Kolla mer

25 comments

  1. Danielas: Skoj att du gillar filminslaget. Ska ta och lägga ut små snuttar då och då tänkte jag. Sätta mig in i redigeringsprogrammet dessutom så de blir proffsigare.
   Ha en fin söndag(det som är kvar) och en ännu bättre måndag 🙂

  1. Anita BJ: Tack raring! Absolut att det blir mer film om ni gillar det 🙂 Kanske till och med där jag filmar medvetet, hehe.

 1. Ja mer film! Bilder kan ha svårt att ge rättvisa ibland tycker jag. Sen har jag en kort fråga: vart köper du jeans? Jag har svårt att hitta jeans som inte skär in i midjan som galet (kappahl är out of question dom passar inte på mig)

  1. AnnaG: Ja det var lite så jag tänkte. Nu redigerar jag ju mest bara storlek och ljus i mina bilder. Photoshoppar inte dem för att göra mig smalare och finare hy osv som många bloggare gör. Men med film kan man verkligen inte ljuga 🙂 Jag har köpt mina senaste på just kappahl. Slim modellen på xlnt. Men annars har jag även köpt via ellos. Gillar att de ofta har olika längd så man inte får ett par som är en halvmil för långa.

  1. Sanna Ja, tjusigt va? 😉 Orkar inte dra av både skor och brallor när jag provar så det blir lagom fint när man ser hela…hehe.

 2. Stort tack för tipset! Var nere och köpte en på stan på 2 röda 🙂 Gillar och känner igen mig i dina klädval, att läsa din blogg är som att ha en personal shopper som väljer det allra bästa. Blir aldrig besviken 🙂 Tack! Sen gillar jag hur du bjuder på dig själv och inte bara visar upp en sockersöt sida utan allt mellan himmel och jord.

  Önskar dig en fin kväll.
  Kram / Maria

  1. Maria Vad kul att du också gillar den och blev tipsad. jag tycker att den är grymt snygg.
   jag blir väldigt glad att höra att du gillar att jag visar att jag är en vanlig människa. Många bloggar är så tillrättalagda och det vill man kanske ha ibland. Som en hollywoodrulle men
   jag får lite komplex också. Så ni får hänga med på mina ups and downs om allt möjligt.
   Ha en fin kväll du med!
   Kram

  1. Hanna:Tack snälla. Ska redigera och fixa mer nästa gång men nu visste jag ju som sagt inte att jag filmade, hehe. Kram

 3. Härligt att du bjuder på detta! Tjusig är du också 🙂

  Har du förresten sett How I mer your mother? I så fall: ”Let’s go to the mall” hade varit en passande låt i nästa filmsnutt 😉

  1. Mari: haha, ja det finns ju en del shoppinglåtar. Får ta och rota fram dem till nästa film. Nu blev det bara typ första bästa.

 4. Haha, vilken söt film! Verkligen härligt att se när du förbereder dig för fotograferingen, hur du kisar med ögonen medan du ställer in mobilkameran… 😀 😀
  Du är så härlig som bjuder på dig själv i alla lägen! Har fått mycket mindre provhyttsångest sen jag började läsa din blogg.

  Och klänningen var också fin!

  1. annika: hehe, ja nästa gång filmar jag medvetet och ska försöka att inte kisa. Det har jag inte ens tänkt på att jag gör. Det måste jag kolla in själv.
   Vad underbart om jag kan hjälpa till att minska ångest, om det så ”bara” är i provhytten 🙂
   kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.