Festoutfit till helgen kanske?

Godmorgon fina ni.

Idag blir det nog en sväng på stadens gator och torg med Linda och Max. Mysepys. Jag har planerat att shoppa loss för 40:- idag. Det blir en ring (eller flera smala men i ett set liksom) på HM. Jag skulle gärna handla mer kläder men har icke råd just nu. Som nog de flesta fattat så handlar ju bloggen till stor del om att tipsa om vad som finns i butik just nu, inte att skryta med vad jag köpt nytt.

Det är lite trist i en del bloggar dessutom när innehavaren lite nonchalant säger att jo du, den där klänningen köpte jag i London, New York, nån underground vintage bla bla. Underförstått, så tro inte att du kan skaffa en likadan bitch! Nog för att det är kul att vara ensam om en del saker, men det beror ju lite på vad det handlar om också. Det kan ju bli samma hysteri kring ett snordyrt plagg eller skor som ALLA ska ha, som när det är många som handlar för att det är ett bra pris på något snyggt på HM. Fast att gå omkring i samma snordyra skor som tusen andra wannabes ger kanske mer status om man är osäker. Då är man ”inne”. Men på hm är man bara en tröttsam härmapa. suck.

Därför ger jag er nu just en hm-blus, man ska ju vara konsekvent 😉

Så snygg och perfekt till löskragen.249:-
Samma blus
Kragen från vero moda. 99:-
För en rar look, sätt till en vit spetskrage istället och om du passar i det, bryt av med skinnbrallor, eller vanliga svarta för dig som inte gillar skinn. Spetsiga ballerinor eller pumps på fötterna. 129 för kragen på Vero moda.
Klarar du klack är de här på Scorett för 799:- riktigt läckra. Sen går det ju att smygbyta till ballerinas när fötterna börjar gråta.
Eller svarta byxor och så de här på fötterna till snygga blusen och svart krage. En maffig ring som enda smycke då är snyggt. 399:- på HM.
Och så avslutar vi det hela med en snygg clutch från HM.

Kolla mer

1 comment

  1. Jag tycker att fuskkragen med spets är jättesöt! Handväskan måste jag gå och inspektera på HM 🙂 Tack för ditt engagemang och visa kläder med mera! Jag själv har hamnat i hösttrötthet. Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.