Festliga klänningar till födelsedagen

Hej vänner! Måndag och nya tag! Jag fortsätter lägenhetsjakten eftersom jag inte har boende från nästa månad. Hemlös alltså-den känslan. Det är otroligt stressande så jag behöver komma ifrån allt ett tag.

Jag åker ner till Osby imorgon och planen är att stanna över min födelsedag den 17e. Och eftersom den är en lördag så vill jag vara extra fin. Så vad sägs om några festklänningar? Det kan väl pigga upp en måndag tycker jag 😄

En svensk tiger. Den här är både snygg och sexig tycker jag. Och otrooligt skön! Den kräver en del makeup och gärna några guldsmycken. Visar sen när allt är på plats. 299:- på H&M

Den här svarta gillar jag. 299:-, också den på H&M (har xl dessa klänningar). Och den blir ju också finare med strumpbyxor, rätt skor och sådär.

En sån här, fast med rosa tyg under har jag haft men bloppade bort. Ångrar mig nästan för den är bra i modellen och riktigt fin. 399:- H&M

Halvlång svart glittrig från Kappahl Xlnt. 399:-. Finns även på vanliga dam, fast utan halsdetaljen. Har provat den i grönt, visar sen.

Det var några. Mer glitter och bling kommer.

Puss ❤️❤️❤️

Kolla mer

6 comments

 1. Hej! Vilka fina klänningar du hittar jämt =D Tack för tipset!
  Hoppas du får trevligt i Osby, får andas ut och vila efter en tuff höst.
  Hoppas att du hittar hem, var än det nu blir..och att du aldrig aldrig slutar blogga!

 2. Du är alltid lika fin oavsett vilka kläder du har på dig, god smak och vacker kvinna är en finfin kombination. Tack för en bra blogg.
  Kram
  Maria

 3. Helt klart klänning nr 2 uppifrån, mest smickrande, elegant och funkar både vinter o vår samt med stövlar o klackar/ballerinor

 4. Min svåger ska hyra ut sin lgh i Hägersten, men det är för 12500/mån och så mkt ville du inte betala va? (Har för mig att du skrivit det) Men jag tänkte på dig och tänkte skriva det iallafall IGALL du är intresserad
  Hälsningar Anna

 5. Hej. Snygga klänningar och jag har börjat gilla längre klänningar nu efter dina tips.
  Ha det fint i Skåne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.