Festklänningar med blingsmycken

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes, Lindex och Indiska

Hej mina vänner. Hur mår ni/du idag? För egen del hasar jag fortfarande runt i pyjamas hos mamma och pappa. Jag åt frukost och löste Melodikrysset, sen kröp jag ner i sängen en stund och sen har jag inte blivit färdig att fixa till mig. Jag tror jag ska ta mig ett bad, göra ansiktsmask och lite sånt snart. Så får jag se vad som händer ikväll, om det blir häng med mamma och pappa, eller om nån vän har lust att ses.

Party a la klä upp sig lär det inte bli den här helgen, men om en vecka fyller jag år och då är det kul att klä sig fint även om det inte blir någon direkt baluns. Jag tror det blir den där tigerrandiga jag visade för några dagar sen. Men här kommer ett par andra blåsor som funkar till glögg- jul- och nyårsfester.

Den gröna (och allt från deras eget märke) får du 20% på till den 18 november.
20% på ett helt köp hos Cellbes alltså med kod 1820. Länk Cellbes

Här är den gröna sammetsklänningen från Cellbes som jag visat. Nu har jag fått hem den och testat. Jag tog stå 50/52 som är ganska rymlig. Jag hade velat ha 48/50, men det fanns ju inte. Men den här sitter bra tycker jag. Kanske jag beställer hem och testar en röd också (finns i rött, svart och grönt), fast i storlek mindre bara för att se skillnaden. Vi får se.  Länk klänning

Det är svårt att få till en bra bild på färgen, men den är sådär i helt rätt julgrön färg.
Jag har ju visat halsbandet och örhängena jag vill ha till. De har även ett grönt set från Cellbes som blir fint till. Men det från Lindex är nog mer jag.

Det här är från Cellbes. Ser himla fint ut. 20% lär gälla på det här setet också tror jag.
Länk smycken.
Lindexhalsbandet. Länk här
Ibland känns det för mycket för mig med både halsband och örhängen och jag väljer oftast bara ett smycke, men ibland är det kul att gå all in. Så här är matchande örhängen.
Länk örhängen.
Vill man inte vara fullt så blingad är det snyggt med ett armband till. Lite annan stil. Armbandet finns hos Lindex men är slut på nätet.
Matchande örhängen finns också I butik. Vill ha det här setet också. Jag har sagt att jag gillar smycken va? 😉

Här har ni en partyklänning i silver. Samma sak här med styling, gå all in på nyårsafton men kanske lite mer diskret annars. För min del i alla fall. Länk klänning (jag har xl här – den går till xxl). Länk silverklänning
Jag har halsbandet i guld med grön sten. Men himla fint i silver med genomskinlig sten också. Gimme gimme allt som glimmar 😉 Länk halsband

Hello bling! Det här vore snyggt att bara slänga på till jeans och en svart T-shirt också. Kaxa till det lite liksom. Länk halsband.
En metallicfärgad klänning framhäver former, alla slags som den på magen, men faktum är att den inte smiter åt runt magen som man kan tro av ljuset i provrummet. Från sidan ser den inte sådär himla blank och putig ut som på framifrån bilden. Om nu någon funderar över det.

Det var två festklänningar, och mer kommer såklart! Jag har inte hunnit prova lika mycket nu som jag brukar men ni vet ju varför. Men det kommer. Även Malmö har ju en massa butiker sen så om/när (inget är ju bestämt än) så fortsätter jag såklart att blogga även där.

Kram på er!

Kolla mer

8 comments

  1. Så fin klänning på dig, passar perfekt. Din färg tycker jag. Jag har också börjat gilla grönt men inte på kläder, jo på blusar faktiskt. Är blond och har inte direkt den hy som gör sig bra till grönt. Passar i pastell, tycker jag iallafall. Är vår enligt färganalys. Jag älskar också Stockholm, bodde där på glada 80-talet och stormtrivdes, synd att du inte hittar en bostad lite snabbt. Bor inte så långt från Osby, ca 5 mil i Blekinge närmare bestämt, västra delen. Så vill du ta en fika så hör gärna av dig. Får önska en trevlig Mårtens afton som ju är en skånsk tradition. Har även bott i Kristianstad tidigare. Kramar till dig

    1. Hej Kerstin. Tack så mycket, ja jag trivs i grönt och jag tycker faktiskt att i stort sett alla passar i den där buteljgröna nyansen. Testa! 🙂 Har aldrig gjort färganalys själv men känner att jag passar ganska starka färger. Och svart, haha. Inte pasteller på mig. Ah, ja 5 mil är ju typ ett stenkast. Får jag tid så hör jag av mig. Kram!

  2. Hej!
    I år behövde jag verkligen nya ytterplagg till vintern. Det här blivit en jacka och två kappor. Alla efter tips från dig Tack för alla bra tips på kläder och smink! Lycka till med allt! Kram.

  3. Du passar perfekt i grönt och i party klänningen och smyckena klär dig. Dina ögon utstrålar känslor och jag blir glad att se dig. Hoppas det ordnar sig snart med boende m,m. Det är intressant att läsa det du skriver. Många goa kramar till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.