Favoriter från Ellos höst

Även om det är mitt i sommaren kan jag inte låta bli att ta en kik på höstkläderna redan nu. Jag vet att en del bara vägrar göra det på ett bra tag än men så icke denna här. Än så länge gillar jag sommarmodet men jag känner mig själv och vet att jag snart kommer vara trött på affärernas utbud och vill ha höstens grejjor. Ellos har lagt upp en del och efter en snabbtitt plockade jag ut fem favoriter. Sen stickade skepparkavajen ska jag ha. Så är det bara. Jag har letat efter en i över ett år vid det här laget men det har bara funnits småttingar. Alla de här plaggen går från 34 eller 36 upp till 52. Så vid första bästa ”rabatt på höstnyheter” slår jag till på den blå.

Sedan är jag väldigt sugen på kappan med skinndetaljer. Min svarta vinterkappa har gått till Nangiala så det är dags för en ny i år. Jag medaljongtapet-kostymen även om jag är lite osäker på kavajen. Jag hade gärna sett ett annat snitt på den men den kan nog bara fin på. De svarta brallorna vore ursnygga till ett par pumps med vass klack. Men först ut lär alltså skepparkavajen bli. Finns även i beige men jag vill ha klassikernas klassiker.

20130626-000957.jpg

Kolla mer

9 comments

 1. Hej Lillan! Gillar din o din bloog, jag skrattar åt din skönt avslappnade stil o att du är som du är! Jag förstår att du saknar en man i ditt liv! Vad hände eg mellan dig och ditt ex? Varför tog det slut? Hur känns det att han stadgat sig med barn o fru? Har du kännt någongång det borde vara du?

  1. Hej Lena! Vad kul att du gillar min blogg 🙂 Med mig och mitt ex, tja när jag flyttade till Leksand för att plugga i 4 månader fick han smak på att bo ensam och ville därefter att jag skulle flytta ut. Ett tag efter gjorde han slut för att han ”ville kolla sitt värde på marknaden”. Det gjorde ont som tusan och jag var ledsen i flera år.

   Nu i efterhand kan jag dock tycka att det var bra för nu kom vi båda iväg från Osby och fick smaka på lite andra delar av landet och livet. Jag är ganska säker på att jag inte vore lycklig om jag bara bott kvar i samma by hela livet (med undantag för Leksand en kortis då). Jag är glad för hans skull att han stadgat sig och är inte bitter längre som jag var de första åren då det var slut(långt innan han gifte sig och skaffade barn). Men nu är det 15 år sedan det tog slut och jag har absolut gått vidare 🙂 Jag trodde dock inte att jag skulle vara singel såhär länge.

 2. Höst NEJ, vill inte. Fast jag är glad för alla tips. Kommer som du att vid första rabatt, köpa den stickade kavajen. Fin till jeans.. Mysig på sensommarens kvällar.
  Ha en fortsatt skön sommar och hoppas det fixar sig med jobb framöver.

  1. Nej jag vill inte heller ha höst riktigt än men kläderna, dem vill jag gärna ha snart 🙂 Och ja visst kommer den blå bli ursnygg till jeans! Ha en skön sommar du också. Kram

 3. Hej!

  I ett inlägg längre ner visar du bilder som plåtats av en fotograf. På en av bilderna har du ett långt halsband med färgglada pärlor i trä(?). Exakt ett sådant har jag letat efter ett tag nu men inte hittat. Kommer du ihåg var du köpte det och när?

  Hälsningar Isabell!

  1. Hejsan Isabell. Det halsbandet köpte jag för några år sedan med matchande örhängen. Har för mig att det var på HM. Men det var som sagt flera år sedan :/ Ser jag ett liknande lovar jag att hojta till.Kolla panduro annars de kanske har pärlor så du kan fixa ett själv.

   ps, kikade in på panduros sida och hittade det här så jag tror du enkelt fixar själv 🙂
   http://www.pandurohobby.se/Hitta-inspiration/DmpInspirations/7/76903-Fargstarka-smycken

   1. Misstänkte att det inte fanns på nån av kedjorna då jag tittat runt en del. Men stort tack för tipset om panduro, så kila dit imorgon efter jobbet. Perfekt pyssel för regniga dagar.

 4. Gillar den där blå kavajen jag med men är ännu mer den svarta läderkappan. Den kan säkert bli jättefin på. Lite fundersam till byxor med mycket mönster, får bara en känsla av att man ser ännu större ut i sådana så jag har inte vågat prövat. Känns alltid så tryggt med svart eller blått…
  Och hösten kommer varje man vill eller inte, kan va skönt med riktigt fina höstdagar för det där med att svettas som en gris på riktigt heta sommardagar får en att längta till svalare dagar..
  Känns privat att fråga om ditt kärleksliv? Men för fasen Louise det är sommar, ge dig ut och ragga lite…för visst dejtar du väl om tillfälle ges? Man behöver ju inte ta det så seriöst alla gånger, men kan va kul med lite uppmärksamhet!

 5. Jag tycker också det är kul att titta på höstnyheter nu. Både vad gäller kläder o inredning. Vår o sommar har man ju sett nu sen februari…
  Gillar din blogg. Och njut av singellivet, det vill du kanske inte höra 🙂 Men jag som är singel sedan ett år tillbaka njuter i fulla drag!
  Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.