Fått min framtid spådd och firat grannens nya bok

Hej på er vänner. Det blev ju inget blogginlägg igår, jag var lite för trött helt enkelt. Men jag hade en bra fredag där jag bland annat var uppe hos min granne för lite bubbel för att fira att boken hon skrivit just kommit från tryckeriet. Idag fick jag ett signerat exemplar, det första minsann!

Men innan Ewa kom hade jag Anneli på besök. Hon är medial och spår folk och nu var det min tur att bli guidad. Jag har bara blivit det en gång förut och det var på ett event. Det var stressigt för det var lång kö till spåkvinnan. Jag han fram som sista person så det blev bara en snabbis (inte på DET sättet). Men det hon sa slog in. Jag fick jobb och träffade kärleken inom den tiden hon sa. Så jo jag är öppen för det här.

Jag frågade så klart om kärlek och några olika män i mitt liv. Kommer jag att bli kär och älskad tillbaka. Det fick jag ett klart och tydligt svar på – ja det kommer jag. Jag fick en ungefärlig tidsram och att när det sker så kommer det gå fort. Hon kunde se att det förmodligen var en man jag redan träffat på något sätt.

Hon såg också jobberbjudanden som har något med utlandet att göra.  Hon såg resor. Vi pratade om boken jag tänkt skriva och hur det kommer gå. Om pengar och jobb. Om vänner och vad korten hade att säga mig.

Jag behåller det mesta för mig själv, men mycket i mitt liv ser enligt hennes kort ut att ordna upp sig och det känns så skönt. Hon kunde se en del kärlekssorg och jobbiga känslor också, men att allt som sker kommer att göra det i sinom tid. Hon såg två flyttar för min del.

Jag spelade in samtalet för det blir mycket information, många tankar, känslor och sådär så det är lätt att glömma vad hon egentligen sa. Det rekommenderar jag er som tänkt bli spådda att göra. Jag ska lyssna igenom allt igen imorgon.

Efteråt kändes det skönt. Som en lättnad i bröstet och energierna kändes bra. Vill ni bli spådda förmedlar jag gärna kontakt så maila mig i så fall så får ni hennes nummer. Hon tar 500 kr för en sittning som tar 1-2 timmar.

Jag glömde ta bild (var så spänd och inne i det hela att jag knappt andades, än mindre tänkte på foton) men hon är en söt tjej i samma ålder som mig, så det är inget mystiskt eller konstigt. Bara trevligt med kaffe, kakor och tarotkort. Och så Anneli som kände, såg och läste energier och kort.

Här har ni min härliga granne Ewa Häggmark som kom in just som spåendet var klart. Hon har skrivit en spännande bok som jag ska sätta tänderna i å det snaraste.
Och den 24 november kan ni också läsa ”Blodsmak”. Lovar att återkomma med recension och dessutom påminna om boksläppet.

Efter att tjejerna varit här blev det inte så mycket gjort, förutom att berätta för en vän vad jag fått reda på om framtiden. Sen gick jag iväg och köpte kinamat och kollade Batman. Sen var lördagen slut.

Hoppas ni haft en bra lördag och att söndagen blir härlig.
Kram på er!

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.