Fått håret tillfräschat

Idag har varit en bra dag. Jag har fått saker gjorda och så har jag varit hos Matthias på salong Haven på Kommendörsgatan och klippt mig. Det är ju bara så himla skönt. Eftersom mitt hår känts som sockervadd var jag rädd att han skulle behöva kapa det strax under öronen men jag fick behålla det mesta. Vi ska låta en del av det uppklippta växa ut så topparna blir tjockare, för det har som sagt varit himla flygigt, frissigt och fult på sistone.

Vi skippade färg och slingor den här gången, jag vill låta håret vila och bli starkare innan jag fipplar mer med det. För att få lite mer fräschhet använde Matthias silvershampoo, ett han verkligen gillar så jag köpte en flaska sådant att ha i då och då.

Efter klippningen promenerade jag bort över Östermalmstorg ner mot svampen på Stureplan, och jäklar vad det luktade brandrök fortfarande.
Från svampen kunde man se hur det fortfarande rök mellan husen där på Biblioteksgatan. Många av butikerna har haft stängt pga branden och det kan man ju förstå. Jag hoppas för deras skull att röken inte gått in och förstört varor.

Det ser kanske inte så gott ut här när jag redan geggat runt med maten på tallriken, men jag bjöd alltså mig själv på en tallrik nacho de luxe efter klippningen.

Sen blev det en tur till Gallerian där jag var på Lindex och provade det här halsbandet igen. Jag tycker att det är kul. Just nu har Lindex 20% på smycken så jag kanske får ta och önska mig det när jag fyller år. Kostar 199:- ord pris för er som också gillar ormen.

Här hade jag provat flera överdelar, därför var jag inte så tjusig i håret just här, haha.

Sedan köpte jag skruvar på Clas Ohlson och gick hem efter det. Snipp snapp.
Puss o kram

Kolla mer

11 comments

  1. Jag har också äntligen beställt en klippning, har blonda slingor, men ska låta det vara så innan jag sätter i någon toning. Tyvärr har mitt hår börjat bli gett, så det kanske blir silverschampo för mig också.
    Hoppas allt är bra med dig! Födelsedag snart, eller hur?

    1. Ja det här silverschampoot verkar himla bra. Dyrt (189:-) men det får det vara värt när det fräschar upp så pass. Fint här tack, och ja nu är det bara en dryg vecka kvar till 45’an (17e). Hoppas allt är bra själv. kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.