Fått håret klippt och slingat

Idag var det dags för en uppfräschning av håret. Precis som förra gången passade jag på att klippa mig här i Osby. Och precis som förra gången valde jag att gå till My på Zaxxen eftersom jag blev så himla nöjd sist. Så jag kan återigen rekommendera denna duktiga och gulliga tjej.

Helsike vad ful man känner sig när man sitter där i frisörstolen.

Och det beror inte bara på allt grejs man får i håret.

 My slingade min utväxt (utväxt på blondiner gör att håret ser så flottigt ut redan nån dag efter tvätt. Inte fint). Hon toppade håret noga och lade sedan i nån slags snabbtoning för att göra färgen kallare.

Så här blev det före och efter. Svårt att se nyansskillnaden här men ni ser på bilderna nedan i dagsljus.

Jag och My (inte för att ni inte fattar det men…tja..)

Efter klippningen mötte jag upp Stina för lunch på Fröjd och sedan kikade vi in i några fler butiker. Jag shoppade en penna. Stina desto mer 😄

Sedan hojade jag hem, och även om jag både svettats i solen och cyklat så håret yrde så var frisyren ändå fin när jag skulle  föreviga den på bild. 

Nu har jag inte med locktång ner till Osby så jag kommer inte kunna bli såhär fin förrän jag är tillbaks i stan. Och dessutom skaffat en sådan där tång jag vill ha från GHD. 

Det var allt för nu. Puss och kram på er ❤️

Kolla mer

9 comments

  1. Hej Louise! Du blev verkligen jättesnygg i håret:) Duktig frisör som ser vad som passar dig:)
    Ha det gott 🙂 //Marita

  2. Wow vad snyggt! Den kalla tonen framhävde dina fina ögon ännu mer tror jag bestämt 🙂
    Har blivit blondin igen själv nyligen och köpte en ”färgbomb” från Revlon som jag måste häva i håret snarast! Haft den innan, 1002, den fixar verkligen den där kalla tonen och håret blir supermjukt. Haft i den för länge en gång dock, då blev håret lite lätt lila 😀 Går ju ur som tur är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.