Fått håret fixat

Godkväll alles. Hoppas ni mår bra? Jag själv är lite trött så jag har faktiskt redan krupit ner i sängen. Detta trots att det är fredag och klockan är knappt halv elva.

Är dock lite off. Inga helgplaner(trots att jag dejtar ngn) och bitit av en stor tandflisa så nu väntar tandläkare och en sur utgift.

En annan nödvändig utgift hade jag igår, jag var nämligen mer eller mindre tvungen att klippa mig. Håret såg för jävligt ut helt enkelt. Detta trots bra produkter, värmeskydd, inpackningar och hela faderutten.

Så jag gick till Matthias på salong Haven. Honom känner jag sen gammalt så han skrädde inte direkt orden. ”Har du haft svavelsyra i håret?”. ”Alltså, fy fan vad det ser ut. Hur ska jag rädda det här?”. Och lite andra hjärtliga kommentarer som innehöll både salpetersyra, och saltsyra 😜

Så…så…fint liksom. (hade haft håret i tofs, därav lite extra gräsligt)

Först testade vi om jag skulle passa i Trump-frilla.

Trött, finnig och ful med utsmetat smink. Jag känner mig aldrig så gräslig som när jag sitter i frisörstolen. Hu!

Han färgade i en beige färg(jag ville vara ljusare men han vägrade) och klippte bort det tufsiga. Och vips kände jag mig inte som något som bor under en sten i skogen.

Jag tog två snabba bilder utanför(ja jag tar verkligen två rutor när jag säger så). Inte så bra men ni ser ju skillnad från före 😄

Sedan åkte jag hem och bytte tjocktröjan till sidenblus och gick ut för lite aw med en vän jag inte träffat på ett år. Väldans trevlig kväll. Så det må vara hänt att fredagskvällen är lite tradig.

Imorgon tänkte jag ta och fixa en provrunda. Förutom att städa och annat helt oglammigt.

Puss o kram på er ❤❤❤

Kolla mer

5 comments

  1. Du verksr ha en toppenfrisör! Håret är jättefint!
    Men kom ni fram till vad som hänt ditt hår? Är i en liknande sits själv….jag använder oxå fina produkter som ska vara anpassade mitt hår, har inte färgat/blekt på åravis, klipper mig regelbundet.

    Jag funderar om det för min del handlar om stress/dåligt mående osv?

    Ha en fin lördagkväll!

  2. Superfint. Jag brukar med slinga mig och tyvärr tror jag för mkt silverschampo torkar ut håret på mig sen när man vill få bort det gula. Gärna tips på bra hårprodukter kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.