Fått håret fixat och myshelg på det

God söndag kära ni! Förlåt för några dagars uteblivna blogginlägg, men Thomas fick två fridagar som jag inte visste om. Så istället för att bara ses fredag kväll fick vi även lördag och söndag tillsammans. Och det har varit hur mysigt som helst, speciellt med tanke på att vi inte hade setts på två och en halv vecka ungefär. Då längtar man 🙂

Det är festival här i Malmö med en massa artister, matstånd och aktiviteter. Min tanke var att åka in till city igår och kolla in några uppträdanden. Men nej, nu när Thomas var hemma så höll vi istället på att fixa lekrum, kånka bokhylla från ovanvåningen, plocka och ha oss. Sen lagade vi mat och satte oss i uterummet med tända ljus och åt och pratade. Så mycket härligare än festival. Den kan jag gå och kolla in nu i veckan dessutom.

Men lite hann jag se i fredags när jag var inne vid Lilla Torg och klippte mig. Det blev en bra bit kapat på längden, och så slingade hon så jag var ganska lila i håret. För jag ville ha en kall nyans, och kall fick jag.

Slitet, utväxt och ganska gult. Det var helt enkelt tvunget att göra något åt det här.
Det går ju till en viss punkt sen går det liksom inte ens att fixa till håret, utan gummisnodd är det enda raka. Jag hade turen att få en tid inom cirka en vecka, annars tycker jag att nästan alla frisörer är bokade hela augusti ut. Men här kom jag till Paulina som är ny på Eriksson & Robach och därför hade tider över.
Sling sling och in i ufo-apparaten.
Tvätt, tvätt och smartbond behandling (som Olaplex fast L’oréals märke) för att stärka och pigga upp mitt självmordsbenägna hår.
Efter klipp, sling, lockande och 3 timmar senare blev det så här.
Utomhus. Det är dock en mycket kallare nyans i verkligheten än här.

Sedan tänkte jag att jag fixar till sminket och sådär innan jag tar bild framifrån. Men så blev det inte för Thomas kom och hämtade mig och så blev det inga inga bilder. Jag ska se om jag får till det med smink och styling senare idag så ni får se resultatet framifrån också. Det är kort och det grämer mig lite, för jag hade gärna fått tillbaka mitt långa hår från några år sedan. Men icke, håret trilskas med att bli torrt och slitet på nolltid. Men det är i alla fall mycket fräschare nu när det är klippt.

Som ni ser i texten skriver jag ut Thomas namn istället för bara mr T. För nu har jag träffat barnen och då känns det ok att skriva hans namn. Bild får komma sen. Var sak har sin tid 🙂

Imorgon tänkte jag ta en liten provrunda, en lite mer höststukig tror jag minsann för det känns som att nu är det okej att börja kolla in höstens mode.

Nu är det smink, hårfix och sen iväg till Ikea, Hornbach, Biltema och sådär.
Kram på er!

Kolla mer

15 comments

 1. Supertjusigt! Är också i stort behov av en hårmakeover men kan inte bestämma mig för vad…och därför blir det ingenting. ‍♀️

 2. Vad snyggt håret blev! Jag var sugen på att åka ner till Rikard Söderbergs allsång idag, men så kom annat emellan. Har alltid gillat Malmöfestivalen!

 3. Godkväll!

  Så fin du blev.
  Lycka till med kärleken. ❤
  Tack för alla klädtips, har köpt en del som du tipsat om.
  Du borde få provision!…
  Ha det fint!
  Kram Camilla.

 4. Du har träffat barnen – underbart. Även om det inte alltid är just underbart att träffa barn i alla lägen så är du på en helt annan nivå när du fått träffa dem. Lycka till med kärleken.
  Håret blev jättesnyggt bakifrån och längden är jättefin.

 5. Hej Louise,
  vad tjusigt det blev, jag går också till Paulina och hon är super! Jag ville bara säga att jag satt bredvid dig på bussen nu på morgonen och tänkte först att jag skulle säga hej och tacka för en bra blogg som jag har läst länge men sen fegade jag ur och tänkte att du kanske inte ville bli attackerad klockan åtta på morgonen 🙂 Så jag tackar här istället, bra blogg och du är supersnygg!
  /Malin

  1. Hej Malin! Hehe, oh no såg du mig som mitt värsta, tröttaste jag på väg till doktorn? Orkade bara inte fixa till mig när jag bara skulle dit. Så det var alltså du som satt bredvid mig Jag hade blivit jätteglad om du sa hej, jag lovar! ❤️ Tack för din fina kommentar. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.