Fått håret färgat och fixat

Hej mina fina. Alles gut med er? Här är det bara fint. Jag sitter just nu och väntar på att min brun utan sol ska torka lite så jag kan dyka i säng strax. Men under tiden kan jag ju blogga lite tänker jag.

Idag var jag ju hos min vän Matthias Lavesson på Haven för att fixa håret. Jag har inte slingat det sen i mars eller april nåt sånt, så det var på tiden.

Så här såg jag ut före. Nu var det inte riktigt så gult och mörkt utan ljuset gjorde nog sitt till.

Och så här blev det efter fixet. Eller, det här var när jag jobbat klart och sedan gått på stan ett par timmar och provat kläder så fixet Matthias gjort hade lagt sig lite.Så här ser det ut bakifrån och från sidan.

Matthias lade även i Smartbond i håret för  mina känsliga toppar skulle få extra kärlek. Jag köpte även med mig en flaska av hemma-versionen för att fortsätta behandla det hemma.

Det här är alltså Matthias (bild från nån månad sen). Efter jobbet gick jag även in på H&M och köpte en flarra torrschampo(de har erbjudande på den nu). Gillar den här från Batiste. Både textur och doft. Fräsch utan att dofta slibbigt och syntetiskt. Är även ett fan av torrschampo från Living Proof, men körde på budgetvarianten idag.

Jag skulle ju visat de där färgerna för fransar och bryn idag men jag färgar imorgon istället eftersom jag brun utan solar ikväll.

Kram på er! ❤️❤️❤️

Kolla mer

9 comments

    1. Ja det blev bra. Han körde på samma som förra gången och det blev bra då, naturligt och utväxten blir inte markant när man slingar istället för att helfärga håret.

  1. Supersnyggt!
    Batiste må vara budget,en bra budget!! Bunkrande när jag var i England. boots har bra pris och till min lycka 3 för 2 när jag var där.

  2. Gillar också Batiste. Köpte Maroccan Oils torrschampo för 275 kr tidigare, sen kom jag på att Batiste var typ lika bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.