Färgglada härliga klänningar

Inlägg i samarbete med Cissi och Selma

Hej vänner. Hoppas ni haft en fin dag? Jag själv har mått kasst med gråtande, illamående och magkaos, men det kan vi ta mer om sen. Jag lyckades i alla fall ta mig iväg till Cissi och Selma som ligger på Södermalm (Bondegatan). Vi hade pratat om att jag skulle komma så de hade hängt undan kläder för mig att prova. Såjag fixade till mig och gav mig iväg.

De har så himla många fina, färgglada klänningar i härliga mönster.Både lite mer diskreta mönster och riktigt sprakande för den som vill ha mer. Jag vill ha mer 🙂 En underbar sak med den här butiken är att jag hittar massor av klänningar i min storlek. Såna som inte hänger på alla dessutom.

Ett av mönstren jag hade kollat in innan jag åkte dit var det här som heter Regnbåge. Och det kan man ju förstå varför. Länk Saga regnbåge.

Så Josefine hade plockat fram flera klänningar i det här mönstret (bland andra) i flera olika modeller. Men den här som heter Saga blev min favorit. Den har lite extra vidd i kjolen och en underkjol så det blir lite extra fjong liksom

Den går att klä ner lite med jeansjacka och varför inte sneakers på fötterna. Men jag kommer nog att ha den här när jag vill vara lite extra fin i sommar. Klänningarna i deras eget märke Cissi och Selma går upp till xxl, och det är det jag har på mig. Den här modellen och färgen kostar 1399 kr.

På fötterna testade jag de här sandaletterna från Ten points. Länk.

Men jag tvekade om jag skulle ta den här istället. Deras jubileumsmodell Asta.

Till skillnad från regnbågen är den här i trikå. Och jag är så förtjust i den här också. Jag har hängt undan den till och med för jag blev liksom kär i båda klänningarna.Men jag vet inte riktigt om jag har råd bara. Men den ÄR ju ljuvlig.

Den här är lite längre och så jädra söt den också. Faktum är att alla klänningar där är sketasöta. Asta kostar 1099 kr. Länk klänning.

Det fanns så klart fler jag blev jätteförtjust i så jag visar dem också sen. Är ni nyfikna på har ni länk till Cissi och Selma här.

Kram på er alla.

Kolla mer

6 comments

 1. Vacker sommarflicka☀️Superfina klänningar, gillade bäst den med massor av färger. När det gäller Priorin, hur stora är kapslarna? Har sjukt svårt att svälja tabletter så innan jag brställer så får du gärna visaTrevlig helg!

 2. Den gröna klänningen, så fin, älskar den gröna färgen. Undrar om du sett min fråga om skärp under ditt inlägg med den gula klänningen från Indiska? Kram

 3. Fin intervju om dig om ett viktigt ämne att lyfta fram. Jag kommer ihåg livet som singel och att jag satt ensam både midsommar och nyår i flera år
  Det var inget vidare.
  Detta har gjort att jag inte gillar någon av högtiderna även nu när jag har familj! Trist men så är det! Skippar midsommar och drar till Italien på midsommarafton istället.
  Jag hoppas att du får en bra midsommar hur det än blir för dig i år.
  Kram

  1. Ja att åka utomlands över midsommar vore toppen. Nästa år blir det en tripp för mig också.
   Hoppas ni får en skön resa och skiter i alla måsten. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.