Färgglada afrikanska finheter

Nu har jag varit tillbaks i den underbara inredningsbutiken på hornsgatan, African touch heter den. Jag blir så glad när jag går in i den affären. Det beror både på den rara personalen och på de härliga färgerna. Jag är helt kär i väskorna. Och tehuvorna, och kuddarna, och smyckena..och..allt! Allt i den här butiken köps in på plats i Afrika och till exempel väskorna är gjorda av återvunna kläder. Vill ni få en dos av färg och Afrika, missa inte denna pärla. Blir ni väldigt sugna och inte har vägarna förbi Stockholm så kanske de kan skicka. Det går ju alltid att ringa och fråga om inte annat.

De små väskorna kostar 375 kronor har jag för mig. Den här med ljuvliga rosor! Gimme!
De stora väskorna kostar 435:-
Det känns som om man har en kudde över axeln, väldigt bekväm. Märks det hur kär jag är i dessa väskor?
Fler rosor. De stora väskorna har ficka med knapp på framsidan, de små har utan knapp.
Visst är de här maskotdockorna underbara? Först trodde jag det var en rosett under hakan men nu tror jag det är boobisar 😀

Dockorna sägs skydda sin ägare läste jag på lapparna.Perfekt present med andra ord. Kanske något för alla hjärtan?
Det svart/vita halsbandet med stjärnor-vill ha!
Jag har pyttesmå händer så armband med gummiband är the shit för mig. andra har en tendens att ramla av. Dessa går dessutom att ha till allt. 65 kronor/st.
Tea anyone? Tehuvorna är inte bara urfina, de håller kannan varm längre dessutom.

Kolla mer

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.