Får man nog av djurmönster i höst?

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

Har ni fått nog av leoparder, ormar, zebror, tigrar än? Eller tryck som ser ut som deras hud/päls snarare. Jag själv har inte tröttnat än. Speciellt inte på ormmönstrat som jag nu har både i ett par boots och i en klänning. Den på bilderna här i inlägget närmare bestämt.

*Just nu får ni även 25% på dyraste varan av Cellbes eget märke, samt hemsortimentet. Ange kod: 1938 (just klänningen här är dock Happy Holly så rabatten gäller tyvärr inte på den, men jag ville ändå informera om rabatten)

Skjortklänning i bomull med ormmönster. Snygg och bekväm.
Länk ormklänning.
Kanon till ett par svarta stövlar i höst. Så får det bli. Klänningen finns i stl 32/34 – 52/54. Jag tog 48/50.
Print i närbild. Så även min mun. Jag vet inte vad jag gör, men jag försöker INTE pluta influenceriskt. Men det blev lite så ändå. Oh well, ni får ta mig som jag är 😛

Jag har även beställt en helt underbar grå kappa som jag tänkte be Thomas fota mig i. Perfekt att köpa höst/vinterkappa nu när det är 25% dessutom. Visar så fort jag har den på bild 😉

Kram!

Kolla mer

10 comments

  1. Jag tycker att du är så jättefin i håret! Har du använt locktång? Tar gärna emot tips.
    Jag gillar också djurmönstrat, men nöjer mig med överdel eller underdel i mönstrat. Till det något svart eller beigt. Skulle gärna ha ett par boots dock.

  2. Haha, ”Plura influenceriskt”!!! Nä det är det nog ingen som tycker att du gör, inte jag iaf! Tycker du ser jättebra ut på bilden, lite ingmarig

    Vad gäller djurmönstrat så är jag inget fan övht, jag har annars väldigt lik stil som din men just animal – nää… Jag kan inte med det faktiskt. Smaken är olika! Däremot visade du en grå klänning i ett nyligt inlägg som jag fick sådant fruktansvärt ha-begär efter!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.