Far, får får får?

…Nej får får lamm.

Ett ♥ och kram till alla pappor idag! Eller inte alla såklart, jag känner ju inte dem. Men till några utvalda i alla fall och såklart framförallt till min egen pappa. Den riktiga kramen får han imorgon då jag ju åker söderöver för en vecka.

Nu ska jag lägga mig på spikmattan och hoppas att den kan hjälpa mot min sträckning i nacke, axlar. Jag vaknade, sträckte på mig och snap så var det något som hoppade till i senorna. Ooont! Ska trycka spikmattan in i nacksenorna så hårt jag kan. Ont ska med ont fördrivas var det va?

 

Kolla mer

2 comments

  1. Det här låter inge vidare. Prova att stretcha till aj när du tar en varmdusch.

    Härligt för dig att få komma i väg på en resa!

    Ha det så bra!

    1. Jeanette: Ja det kom lite olämpligt när jag har tusen saker att göra. men men, det är säkert borta tills imorgon så jag ska inte gnälla 🙂
      Tack och ha det fint du med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.