Ett väldoftande paket kommer lastat

Förutom att köpa ekorrmat (nötterna) och dricka så hämtade jag några paket när jag var på Hemköp igår. Ett tradigt från Bredbandsbolaget med en dosa så jag kan få tillbaks tv i mitt liv igen. Den slutade funka den 1 juli eftersom jag hade glömt beställa den där apparaten från bbb då ju Com hem funkade. Men hej vad det tog slut förra veckan. Fast jag klarar mig ganska bra ändå faktiskt. Det andra paketet jag hämtade var desto roligare. Det doftade gott redan om lådan.

20140708-234759.jpg När jag öppnade såg jag det här…

20140708-234814.jpg Jag har tänkt köpa mig en Tangle teezer ganska länge nu men inte kommit till skott. Alltså en borste som ska reda ut trassligt hår på ett skonsamt sätt. Tess såg det på Fb där jag frågade om folks erfarenheter av en sådan vs Glitters billigare version. Hon sa att jag får testa Unites version och här är den nu – Unites Detangler brush.

20140708-234823.jpg Nej den kom inte med hår, det där är mina egna. Jag ska prova den imorgon på vått hår men efter en första genomborstning i torrt hår känns det bra.

20140708-234839.jpg Lådan innehöll även ett balsamspray och en hårkräm.

20140708-234849.jpg Jag hade glömt hur fullkomligt underbart 7 seconds doftar. Plus att den är riktigt bra, inte konstigt att den vinnit flera utmärkelser 🙂 Den här rekommenderar jag varmt.

20140708-234854.jpg Och så Davines Invisible serum. Med den här hämtar jag liksom ihop håret så det inte blir flygigt och spretigt.Den doftar också jättegott. Jag har använt både 7 seconds och Invisible serum tidigare och att jag beställer dem igen är ju om något ett bra betyg.

Och nu blir det förmiddagskaffe. Ha en fin onsdag alles. Puss

Kolla mer

3 comments

    1. Jag vet inte men det har väl med ”taggarnas” utformning att göra. Jag har hört otroligt mycket gott om dessa borstar. Att det inte gör lika ont och att det är enklare att reda ut håret.

  1. Jag har längre och tjockt hår, använder enbart mina Tangle teezer (orginalet) nu, superbra. och slipper äntligen lidandet med att borsta ut håret efter tvätt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.