Ett par midsommardrömmar

Godmorgon alla.

Vet ni vad? Jag skulle vilja ha lite tips från er.Har ni några önskemål om vad jag ska ut och kika efter nästa gång jag är på spaning? vill ni se väskor, skor, klänningar för midsommar, fest, vardagstoppar, hattar, fnattar, knattar? Bikinis har jag letat efter men jag hittar helt enkelt inga jag fastnat för i år. Inga som jag får plats i åtminstone. Därför har det varit lite ont om sådant. Men annat ni vill ha tips om? Hit me!

Eftersom det snart är midsommar och en del vill ha den utlimata midsommarkänslan testade jag två vita klänningar på Lindex igår. Vill man ha superromantiskt och volangigt är ju annars KappAhl ett tips. Just nu är de lite för gulliga för mig. Volangtunikor är inget för mig men det har ni säkert redan märkt 🙂 Men en romantiskt klänning då och då slinker gärna ner.

Den här kan jag mycket väl se mig själv plocka sju sorters blommor i. Gillar ärmarna.
Knytet på ryggen syns inte här heller men det finns. Den går upp till stl 46. Här i 44 eftersom större var slut i just den Lindexbutiken.
Sen har vi den här modellen som är mer lös och ledig. Tyvärr döljer håret det mesta av den virkade kanten men det är den som gör hela klänningen. Sval och skön och rejäl vidd för den som vill ha plats för en extra matjessill och nubbe 😉

Ha en fin dag vänner. Puss

Kolla mer

12 comments

 1. Fina klänningar!

  Jag skulle behöva tips på shorts som inte sitter åt för mycket om låren men samtidigt inte är för långa (jag är kort) och sedan får de gärna vara väldigt elastiska över magen (trikå) eftersom det kommer att ta låååång tid innan gravidmagen försvinner. Lyckas du med detta uppdraget? 😉

 2. Jag hittar heller aldrig någon bikini som sitter bra (drar 48/50 och har E-F-kupa), så jag vill gärna att du tipsar om BADDRÄKTER som finns upp till min storlek och som INTE ser TANTIGA ut (jag är trots allt bara 37 år ung)! Där har du en utmaning. Gärna med accessoarer som piffar lite, typ hatt, keps, sarong, väska etc. 🙂

 3. Vardagstunikor i kombination med snygga tillbehör som tex skor, väskor. Nåt man kan känna sig bekväm i på jobbet men sen ha på afterworken! 🙂

 4. Hejsan svejsan! Jag undrar om du har någon erfarenhet av body shapers, typ flexees bodyshaper (finns att se hos Haléns). Jag har beställt den för att den har ben (typ som cykelbyxor) och så kan man ha egen bh under. Och så var den hög i ryggen, vet inte om det är plus eller minus. Ser jättebra ut, men har inte fått den ännu. Vad tror du? Har du provat? Kramen ha en bra dag!

 5. Som någon annan skrev nedan så är det här med baddräkt/bikini ett mycket svårt kapitel när man inte drar 38/40 i storlek. Jag har kollat runt mest på nätet efter något vettigt men har inte lyckats. Jag hittade en del tankinis på bonprix.se men det var dåligt med storlekar för oss större. Har idag prövat en baddräkt på Lindex men näää den var inge vidare, finns ju bara svart….inga roliga färger för oss större inte….Tack för en superblogg!! Är lite nyfiken på hur du äter nu när du börjat din viktresa ….:-)

 6. Jag mår mycket bättre nu, tackar som frågar!
  Den vita klänningen ska jag ta och kolla in på Lindex. Jag är inte så förtjust i helvita klänningar på mej själv, men man kan ju alltid färga eller förvilla med nån färgad sjal eller så.
  Jag skulle med vilja få tag på en ny bikini. För ett tag sen såg en snygg röd med en liten volangkant på trosan så det blev som en minikjol. Varför köpte jag den inte då, eller åtminstone kom ihåg vart jag såg den……
  Kram från pigg men med huvudet under armen……

  1. Berit: skönt att du mår bättre 🙂 Jag förstår hur du menar med helvitt men som du säger, om man har något med färg till så…och den vita långärmade är himla fräsch. Har förstått att många har bikini-problemos så jag får ta mig en titt till. har inte gått igenom Åhléns bikinisar än ju. Kram

 7. Jag är bjuden på två bröllop i sommar. Det ena med klädkod kavaj, det andra mörk kostym. Har du några tips på vad man kan ha på sig? Jag har ungefär samma storlek och figur som du, och jag vill absolut inte visa överarmarna.

  1. Åse: ska ge mig ut och kolla runt lite och återkomma med tips. Jag vill också gå på bröllop! Var bjuden på ett igår men mådde skit så jag kunde inte gå 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.