Ett himla bra semesterplagg

Hej mina fina. På väg hem från doktorn häromdagen stannade bussen i Limhamn och gick inte hela vägen dit jag skulle. Så i väntan på nästa buss gick jag in på Lindex för att botanisera lite. Jag hade sikte på ett halsband (som jag köpte), och en kaftan jag sett reklam för. Halsbandet har jag inte fotograferat än, men här kommer klänningen/kaftanen.

Jag gillar verkligen färgerna i den här. Kaftanen är av tunn polyester och torkar alltså väldigt fort (har inte testat men det bör den ju göra). Alltså är den perfekt att ha över bikinin i sommar. Att ha en strandklänning i bomull som man kränger på över en våt bikini ser lätt ut som att brösten läckt…Inte så vackert, även om man vet att det bara är vatten. Men jag har hellre något snabbtorkade och som man också kan ha som klänning. Jag har inte kunnat släppa tanken på den här.

som synes är den vid om. man inte knyter skärpet, men det är bara skönt. Jag vill ha den här. Länk kaftan.

Kolla mer

5 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.