Ett bud kommer lastat med kalender och doft

Ett par dagar innan jag åkte ner till Osby fick jag ett bud. Det kom från L’Occitane och jäklar vad glad jag blev! Jag älskar att få bud! Det här innehöll dessutom fina saker.

Som den här! En adventskalender! Jag som annars bara köpt såna där med äcklig gammal choklad i till mig själv (om chokladen inte ÄR gammal så smakar den i alla fall så i ALLA kalendrar).

Fint stängd med en rosett.

Jag vet inte vad den innehåller men en liten present varje morgon fram till jul kommer att vara underbart ju.

Och så fick jag en finfin parfym! Jag har bara hunnit ta en snabbsniff än så länge men jag gillade den så jag ska absolut ta på mig den på riktigt och testa. En del dofter är såna jag bara ryggar tillbaka av och absolut inte kan tänka mig. Den här känns mjukt blommig. Ska läsa mer om den.

Och så fick jag en badolja. Den blir mjölkig och doftar gott när man häller den i badet. Jag testade igår hos mamma och pappa (har själv inget badkar) och den kändes skön, jag ska nog ta lite mer nästa gång dock för att få lite mer doft och effekt tror jag.

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.