Ensam, medelålders kvinna söker…

Godmorgon vänner

Nu är jag tillbaks igen. Hade internet-strejk i helgen så därför har jag inte kunnat blogga något. Jag var bort till 7 eleven i lördags och tänkte då skriva något kort om att ”hej vi ses efter helgen”, men vid 20 tiden en lördag är det väldigt många som förfestat och är inne för att köpa cigg och kaffe. Med sprit under västen står folk gärna helt ogenerat och glor på det man sitter och skriver på sin skitiga gamla lånedator. Jag gick in på spraydate för att se om jag hade fått svar där och försökte göra rutan så liten som möjligt för att glo-folket inte skulle se. Aftonbladet hade jag stort men det känns lite för privat och lite för pinsamt med spraydate. Lite småpatetiskt sådär. Ensam kvinna, strax 39 år, sitter på 7 eleven en lördagsskväll och raggar på spraydate. Usch! Jag drog iväg ett mail i 200 km/h sen tackade jag för mig och gick hem. Därför blev det inget med bloggen. Men som sagt, nu är jag här igen.

Min helg har inte bestått av en endaste liten halloween-fest faktiskt. Jag må ha känt att jag såg ut som en häxa men det var också allt. Jag har istället städat städat städat. I skåp och lådor, garderober och överallt där man inte ser. Och där man ser. Hemskt(min enda halloween-anknytning förutom godisskålen) tråkigt men skönt att ha det gjort. Jo förresten, en trevlig sak gjorde jag i helgen också. Jag fikade faktiskt med en kille från dethäringa spraydate. Väldigt trevligt men det blev inga löve-vibbar. Men en ny kompis som dessutom bor i mina hoods är ju inte heller fel 🙂

Jag har inte testat några nya festklänningar eller liknande under helgen så jag har inget sådant att bjuda på men ni kan få kika på ett fint halsband som passar till höstens och vinterns fester.

149:- går denna juvel för.

Och just det ja. De har fått in en till Pan am väska nu på Etc som är ännu snyggare än den förra jag visade.

Flygbolagsväskor
Och det är då den här jag har kollat in lite extra mycket. Jag gillar den kvadratiska formen.

Okej, dags att halsa lite kaffe och gå igenom mail jag hade tänkt svara på i helgen men som jag av uppenbara skäl inte kunde…Sen blir det andra bullar. Puss /Louise

Kolla mer

12 comments

 1. Hej Louise!
  Vad kul med ett inlägg igen! Förstår att du inte ville sitta på 7 eleven och ”ragga” offentligt! Synd att daten inte var han med stort H… Även om man inte kan ha för många vänner heller.. Jag träffade min kille för 4 år sen just genom Spray date. Så hopp finns! 😀 Jag träffade nog drygt 10 olika killar innan. I de flesta fallen kändes det så himla bra vid kontakten via mail och telefon. Men sen ”IRL” så…neeej… Och då var det inte utseendet jag tänker på, för oftast har man ju kanske sett varandra på någon liten bild innan iaf. Men kemin fanns bara inte. Och när man vet att det minsta lilla pirr aldrig kommer kunna uppstå. Lycka till i fortsättningen!

  1. Malin: Nej fy för den lede, det kommer jag inte göra om igen. Kolla Spray på 7 eleven alltså. När jag gick därifrån insåg jag att jag kanske skulle lyft blicken från datorn istället för det var en rätt stilig man som kretsade runt mig med sin kaffekopp. Först inne bredvid mig (såg i ögonvrån) sen ställde han sig på utsidan och tittade in på mig genom rutan istället. Men nä, varför titta upp när jag kunde ha fått mail? Haha. Nåja..Hoppet är det sista som överger en. Nu har jag ju i alla fall börjat dejta igen. Första gången på snart ett år (förutom han jag känt i snart tio år som det ändå inte blir ngt med och då räknas det ju knappt heller). Kul att du fann din kärlek. Vi får väl se om den ljuva musiken kan börja spela för mig också snart 🙂 Ha en fin måndag /Louise

 2. På tal om väskan så såg jag faktiskt igår att man kunde tävla om en Pan Am väska på tv3’s hemsida. Om du vinner så behöver du ju inte dreggla efter den och inget hål i plånkan får du heller. 🙂

  1. Maja L: Åhå, det får jag ta och kolla in. Jag har dock noll tur med tävlingar. en kompis till mig är tvärtom och vinner ALLT hon tävlar i. Så Tess, tävla inte om den här för nu ska JAG vinna 😉 haha

 3. Skönt att du är tillbaka, har saknat dig 🙂

  Provade och sen köpte den där klännngen från Lindex som du visade. Du hade provat den röda. Den med alla volanger du vet.

  Tänkte att det kanske skulle vara bra med ett par shapingtrosor till en sån. Har du testat några av alla de shapingunderkläder som finns?
  Stog på Lindex idag och klämde och kände men kände direkt hur svett jag skulle bli av att försöka komma i ett par sån trosor :-O

  1. Christina: vad rara ni är som hunnit sakna mig 😀 Smickrare där. hehe.
   Ja den var riktigt fin och visst är den skön? Ja jag har hålla in trosor på mig i stort sett varje dag. Jag har några par från Lindex, några par från Ullared som en kompis köpte åt mig och så har jag från Swegmark. Det du ska tänka på är att de ska hålla in, dvs att de är tjocka över magen och inte bara snäppet över vanliga trosor. Stadigt tyg ska det vara. Samt att benhålen inte ska vara för låga för det gör så sabla ont efter ett tag när så hårda trosor skär in i hud/fett. Mitt första par var typ raka i benöppningarna, nooo good. Själv har jag en body från Swegmark dessutom som jag ska inviga under klänning snart. Den bör ju hålla allt på plats 🙂

 4. Va spännande med detta nya nämnande av dejter lite nonchalant så där… känns det bra?? Hoppfullt??? Håller tummarna så hårt så hårt!!
  kramar

  1. Linda: det känns bra att komma ut på banan igen men det blev alltså ingen kärlek av dejten igår. Vi blir nog vänner men inte mer. Prinsen finns på annat håll tror jag.
   Kram!

 5. För min del så hittade jag min darling när jag helt enkelt ”gav upp”..Jag hade bestämt mig för att satsa på min familj, mina vänner och minson…..Så började jag chatta m en trevlig Stockholmare och på den vägen är det *ler*.

  .Jag var jättemisstänksam mot nät-dejting, men nu hade ingen av oss nån baktanke fr början..Det var kul att bara chatta lite med någon..Känslor växte fram, vi träffades och i fjol föddes våran dotter (jag 43 och han 45)..När man minst anar det *ler*….

  1. kosmosblomman: Ja kärlek kan man inte forcera fram även om en del försöker det. Att bestämma att nu ska jag vara gift, ha barn och si och så…det är en bra tanke men jobbigt om det inte blir så. Lika bra att bara försöka låta livet ha sin gång. Sen ska man ju inte bara sitta och vänta heller men..tja..koncentera sig på annat som du gjorde. Det gör iofs ja också och har inte dejtat på nästan ett år. Har inte haft lust bara. Men någon gång ska man ju släppa sargen och komma in i matchen igen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.