Enkel och snygg svart med fina accessoarer

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Okej, är det lönedags för många (jag vet att en del får den 27e) så kör jag vidare med några andra tips. Den som tycker att jag uppmuntrar till konsumtion…tja… det här är alltså tips för den som vill shoppa. Det är var och ens val att konsumera kläder, skor, mat osv. Jag visar helt enkelt bara sånt jag själv gillar och ibland köper.

Ett plagg jag gärna vill ha just nu är en enkel svart klänning från Indiska. Den går att matcha med såväl sneakers som klackar. Och för mig med kassa knän så blir det inte så mycket klackar tyvärr, utan det blir mest bekväma dojjor och kängor.

Den här menar jag. Enkel och snygg. Och just nu har Indiska 25% på ett köp för medlemmar. Länk svart klänning.
Här ser ni mer hur strukturen ser ut. Jag uppskattar att klänningen inte liksom åker in i valkar och veck som en del kan göra.
Nu är det för kallt för att ha bara klänning och väska, men väskan funkar lika bra med kofta eller kappa. Länk väska.
Jag testade ett fint halsband till. Det blev inte riktigt jag, men halsbandet är fint.
Man ser en tjusig påfågel om man tittar närmare på halsbandet. Länk halsband.
Gillar man påfåglar finns de även i örhängen. Bling on! Länk örhängen.
Till min stil hade nog de här funkat bäst till den svarta klänningen. Ett par färgglada ringar. Dessa borde hitta hem till mig tycker jag 😛 Länk hoops.

Kolla mer

3 comments

  1. Hej, vilken stl har du i klänningen? Är den stor eller liten i stl? Ta k för en superbra blogg med en härlig bland ung av allt vad livet innebär. /Anna

    1. Hej, jag har xl i klänningen. Jag tycker att den är normal i storleken. Passformen är inte sådär tajt som en del ribbade klänningar är. Vad glad jag blir, tack så mycket. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.