Enkel och skön klänning

Jag tänkte att jag tar ett inlägg om kläder också nu när jag ändå sitter och kollar Maria och Mindy. Multitaska i pauserna liksom.

Jag berättade ju häromdagen att jag fastnat för en klänning på Åhléns. En väldigt enkel men i mina ögon väldigt snygg en. Den är helt rak men hänger ändå inte som en säck på grund av materialet. Tunt stickad och lägger sig inte i några veck eller valkar. Bara skööön. Enkel att klä upp eller ner beroende på vad man ska hitta på. Perfekt till jobb och after work.

ahlensklanning2
Det är svårt att visa svart på bild men den är snygg och min stil. Den går till knät framtill och är lite längre baktill. På mig som är 166 cm går stl 44/46(största) till halva vaden ungefär. 299:-

Jag tänkte göra ett kollage och visa hur jag skulle matcha klänningen men jag hittade bara bild på den grå. Nu är jag ju en svartälskare så jag skulle gärna ha de svarta accessoarerna till den svarta klänningen också men det går ju att liva upp med andra färger om man känner för det. Allt på bilden från Åhléns, förutom örhängena.

Sjal 179:-, Armband 119:-, Öhhängen (gina tricot) 179:-, Klänning 299:-, Väska 499:-, Boots 899:-.
Sjal 179:-, Armband 119:-, Öhhängen (gina tricot) 179:-, Klänning 299:-, Väska 499:-, Boots 899:-.

Kram alla! /Louise

 

 

Kolla mer

3 comments

  1. Snygg klänning. Bra att du visar den i grått, som du skriver är det svårt att se svart. Gillar verkligen dina tips på kollagen. Inspirerande för mig som har svårt att se helheten. Det tackar jag för.

  2. Godmorgon!

    Jag har klänningen i blått och jag stormtrivs i den!:)

    Den kan jag verkligen rek, superskön, snygg och enkel!!!

    Ha en bra dag!

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.