En väska, bus, klipp och sånt

Bara en random bild på en väska jag kärat ner mig i. För att det inte ska vara bildtomt visar jag en väska jag kärat ner mig i.

Hej på er! Ett kvickt inlägg innan jag släcker här. Jag har just fläskat på med lite brun utan sol för att få lite färg till imorgon när jag ska klippas och färgas. Blir håret ljusare så ser man ju automatiskt blekare ut, så jag tänkte förekomma det där blekfisiga.

I ansiktet tog jag en sån där indränkt pad från Swiss Clinic, återkommer imorgon med resultat. Perfekt om den funkar eftersom det är okladdigt och inte luktar något.

Självklar ska ni få se håret före och efter också. Samt en bh jag hängt undan på Twilfit. För igår sa det knak och så gick favvobehån sönder i bygeln. Idag sprack favoritjeansen. Va fasen liksom! Ersatte jeansen med ett par likadana. Inte ens de orkade jag prova och fota idag, eftersom vi har långdag med lämning på tisdagar. Då brukar jag bli seg som en sko.

Nu ska jag inte babbla mer, jag ville mest bara säga hej och sov gott vänner ❤️

Kolla mer

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.