En titt i min badrumshylla och sminkväska

Nu var det bra längesedan jag skrev om smink och skönhet här i bloggen tycker jag. Dags att skärpa mig. För jag älskar ju det, precis som jag älskar mode. Ni vet, krämer, smink, nagellack, hårgrejs, parfymer osv. Luvely! Så jag tänkte visa lite av vad jag själv använder mest just nu. Jag har fler favoriter men någonstans får jag ju börja.

Makeup

IMG_7230.JPG Så här ser det ut när jag sminkar mig. Jag sitter vid min beautybox på sängen och så fiskar jag upp det jag kommer att använda. Och nej jag använder inte allt det här till vardags men en del av det har jag absolut. Jag gillar att vara välmejkad även till vardags. Varför ska man bara vara fin när det är fest? Visst kan man vara fin även utan smink men jag tycker fortfarande att de allra flesta blir några snäpp snyggare med makeup.

IMG_7234.JPG I beautyboxen har jag lite mer saker. Sådant jag inte använder så ofta men har svårt att lägga undan för då kommer jag säkert att behöva dem på studs (det lär jag inte behöva men man vet ju aldrig).

IMG_7237.JPG Jag är fortfarande inne på lila både i makeup och på naglarna så dessa lila skuggor används flitigt.

IMG_6933.JPG Och så har vi mitt favoritläppstift. Det jag ääälskar. Tyvärr är det från en specialkollektion från Pür minerals som inte finns att köpa länge. Fasen! Måste hitta en ersättare.

IMG_7289.JPG

Den här mascaran köpte jag i måndags när Lindex hade sitt event och man fick 20% på det man handlade. Så jag passade på att skaffa den här jag varit nyfiken på ett tag nu efter att ha läst postivit om den i test. Och ja, jag gillar den! Jag har annars en annan från Max Factor nu, nämligen False lash effect som jag gillar stenhårt (LÄNK). Den har också gummiborste men den är tjockare än den här så jag var lite skeptisk när jag såg den lilla borsten. Men jo minsann! Den är bra! Borsten fångar upp ögonfransarna och man kommer åt väldigt bra. Den både förlänger och gör mina frallor tjockare dessutom så jag skulle nog ge full pott för den här. Lika bra som dyrare mascaror jag testat. Om ni är nyfikna på att testa så tror jag att Nordicfeel har den billigast. De tar 109:- för Masterpiece Transform Mascara. Jag tror den går på 179:- på Lindex så lång näsa på mig. Nordicfeel har dessutom fri frakt och jag tror det tar typ 2 dagar att få varan. Jag lär beställa där nästa gång. Länk HÄR.

Rengöring och inpackning

IMG_7291.JPG På sommaren kan det räcka med en lite billigare rengöring typ sådan där mousse men när det kommer till hösten och jag använder mer makeup och har foundation (det har jag sällan när jag är solbränd) så behövs det rejälare grejor för att ta bort sminket. För jag har märkt att min mousse inte tar allt utan jag behöver tvätta mig flera gånger för att gå bort allt. Så även om det är billigare blir det ju inte det i längden om man måste ta dubbelt. Så nu är jag tillbaks med den här favoriten från Bioline. Den kostar 400:- men å andra sidan behövs bara en liten klick för att ta bort allt (har pads till ögonen) så den är dryg. Plus bra för huden! Så jag kan rekommendera den här. Ett ställe man kan köpa den på är Hudoteket. LÄNK

IMG_6600.JPG Här är senaste testet när det kommer till ansiktsmask, nämligen den hypade Glamglow. Och visst kände jag mig ren och väldigt len efteråt. Men jag vet inte om det var att den drog upp en massa skit till ytan för jag fick flera stora finnar ett par dagar efter. Hmm. Ska testa igen och se om samma sak händer. Och så har vi den underbara inpackningen från Unite som både doftar gott och gör håret supermjukt. Uniteprodukter kan du köpa hos frisörer.

Krämhyllan

IMG_7296.JPG Här är ett urval av mina krämer och serum för ansiktet. Jag har några fler på andra ställen samt en ny serie från Bioline som heter AGE. Den ska jag testa och återkomma om.

Hårstyling

IMG_7294.JPG 7 seconds från Unite är ett underbart leave-in balsam. Det doftar helt ljuvligt plus att det hjälper mig att reda ut trasslet som är mitt hår. Köp.

IMG_7293.JPG Sedan har vi en favorit från Living proof. Det där märket som har Jennifer Aniston som delägare och ansikte utåt. Kvinnan som har Håret med H. Det här tar jag lite av, gnuggar ut i händerna och drar igenom nära rötterna för volym. Förut har jag haft mousse men sedan den tog slut har jag haft den här och det är sketabra. Jag lovar.

IMG_7297.JPG För ännu mer volym använder jag den här sprayen från Label.m. Den funkar lite som ett torrschampoo och gör håret stävare och fluffigare. Perfekt för nordiska fina hår. Love!

Ja det var en del av mina produkter det. Gillar ni sådana här inlägg och vill se mer?

Puss & kram /Louise ♥

Kolla mer

3 comments

  1. Åhh, vilket roligt inlägg!
    Mer sånt och tack gör fina tips 🙂
    Ha en fin helg och lycka till med jobbet oxå!

  2. Kul att se vad du använder. Finns ju stort utbud. Jag skulle vilja göra mer ögon makeup får nog öva! Ska be om råd i affären nästa gång. Det är nog det som jag missar.

  3. Jaaa, mer hårvårds- och makeuptips! Lite svårt att se färgen på ditt favvolipstick men påminner lite om mitt bästa som är Poppy från Makeup store, ett som jag alltid återkommer till.
    Ha en bra helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.