En till favoritklänning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej vänner. Ett snabbt inlägg innan jag hojar iväg till en kompis för pizza, vin och gapflabb 😀 Jag lovade ju klädtips, så här kommer en klänning jag blev helt kär i häromdagen.

Jag vet att bilderna är kassa men de här provhytterna är så otroligt låga och mörka. Jag fattar inte varför de inte gör något åt det. Hur som helst, ni ser ju en del i alla fall 🙂 Länk klänning.
En enkel svart klänning med axelband som känns lite som hängseln, knappar fram och fickor. Den här vill jag både klä upp med smycken, fina sandaletter och sånt. Samt kränga på mig ett par sneakers och vara vardagsfin. Bägge funkar lika bra.
Längden på mig som är 166 hög och har xl på mig. Klänningen är i viskos och är alltså inte stretchig.
Baksidan av axelbanden.
Finns i svart och leopard. Länk leopard.

Det var dagens tips 🙂 Kram!

Kolla mer

4 comments

  1. Den klänningen var ursnygg på dig. Förstår dig när du ser dig i den både till fin och vardag. Jag blev så till mig och följde länken men tyvärr är jag lite större än vad du är och den fanns inte i xxl så jag får avstå. Ändå dagens bästa tips till er andra :).

    1. Tack Marie! Den har i och för sig smock i ryggen och vidd i kjolen om du vill testa nu när det är 30% idag. Det går ju alltid att skicka tillbaka annars 🙂 Kram!

    1. Har också komplex för mina armar (och ben och mage..det mesta) men jag känner bara att nej nu är det sommar och jag tänker inte ha långärmat utan kör på ändå 🙂 Så testa du också, är säker på att det bara är du som tänker på dina armar. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.