En skön och slapp helg

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er finingar. Har ni haft en skön helg? Här i Malmö har det varit finfint väder så det har blivit lite tid i solstolen vilket är så gött. Även om det ju gärna hade fått vara några grader varmare, speciellt när solen går i moln. Men det kommer väl, vi är ju knappt i mitten av maj än.

Så helgen här har varit bra, förutom att jag är astrött på min förkylning nu. För jag tror att den satt sig på öronen också. Jag säger va? till T hela tiden. Kanske farbror doktorn ska få ta sig en titt så jag slipper låta en en papegoja och säga va, och andra slippa bli lite irriterade över att behöva upprepa sig när jag inte hör.

Nu är det soligt ute igen efter en liten regnskur, så jag tänkte nog gå ut med systemkameran en sväng. Men så länge får ni hålla till godo med mobilbilder, och ja från en provhytt dessutom 😛

Den här gillar jag för den sitter som en smäck i modellen. Insvängd på de rätta ställena, och mönstret är storblommigt som jag föredrar framför småblommigt.
Länk klänning.
Jag vet att en del av er inte gillar polyester så i så fall är den här ingen för er. För egen del har jag inget emot det materialet, och den här är jäkligt praktiskt att ta med sig. Bara att rulla ihop och lägga i väskan så blir den knappt skrynklig alls, till skillnad från till exempel bomullsplagg. Men smaken, baken och sånt där…
Jag har nyligen beställt två par svarta skor från Tamaris via Cellbes, ett par ballerinor, och ett par sandaler. Dessa kommer sitta som en smäck till klänningen. Jag ska bara fota dem så ska ni få se vilka jag menar.

Ha en skön kväll vänner, nu ska jag försöka få loss mannen från sitt pysslande och få med honom på en promenad ner till havet.
Kram!

Kolla mer

3 comments

  1. Vilken fin klänning, och Jesus Amalia va snygg DU är i den! Du är så himla vacker Louise!! Kanske en dum fråga som Du inte vill svara på, men vilken storlek har Du i klänningen? Måste nog skå till för att den satt så himlans snyggt på Dig♥️ All kärlek och kranar till Dig fantastiska kvinna♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.