En sån härlig fredag

Godkväll mina fina. Nu är fredagen slut och jäklar vilken skön dag. Jag sov länge (behövde det), sedan frukost på altanen, lite bloggtips och sen slängde jag mig i solstolen en stund.

En bröstfixerad liten gynnare.

Jag tänkte ju badat men det hann jag inte för jag och mamma skulle åka till Älmhult och hälsa på mormor. Och shoppa lite. Jag shoppade. Det är alltid så kul att träffa min fina lilla mormis, idag tog jag dock inte bilder för vi fixade till henne. Mamma rullade håret och jag målade naglarna. Så jag får ta selfies på söndag när det är mors dag istället.

Jag var som sagt var inom och shoppade lite för Lindex hade 25% på ett helt köp idag, och så även Kappahl. Så det blev några saker till mig och några saker till mamma. Och en sak till mig som mamma ville ha. Tänker att jag kanske hittar en till mig också i Stockholm sen för i Älmhult är ju inte utbudet lika stort liksom.

Efter Älmhult kom vi hem till pappa igen som fixade till en fördrink.

Ja man ser muppig ut i solsken, men så får det vara 🙂

Sen tändes grillen.

Det blev laxforell, nypotatis, hollandaisesås och grönsaker. Så underbart gott.

Nu är det dags för denna här att sova (jag hoppas att flugjäveln i taklampan tänker likadant, för den håller på att surra mig till vansinne). Imorgon SKA jag bada. Och lösa melodikrysset. Det är väl planerna so far, sen får vi se. Puss och kram på er ❤️

Kolla mer

4 comments

  1. Hej Louise! Vilken mysig dag du fick:) Tycker det är så gulligt när din pappa passar upp dig och med en drink av allt!! Hehe…..Ha de bäst! Mvh Marita.

  2. Vilka härliga bilder! Här har vi idag jätteskönt väder 🙂 Har varit ute nästan hela dagen och fixat lite i trädgården, snart blir det mat på altanen!Ha en fortsatt skön helg <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.