En röd och en svart klänning

Hej på er raringar! Alles gut? Själv dras jag med feber om kvällarna men ingen på dagarna. Märkligt. Men jag är glad att slippa den på dagen och mår ganska bra då. Förutom idag när hela världen snurrar när jag går upp från sängen. Vad är det för påhitt nu då? Sånt har jag varken tid eller lust med. Jaja, det går nog över strax. Får dricka mycket. Vet inte vad mer man kan göra åt yrsel? (Reser mig inte snabbt).

Hur som, det var eg inte min hälsa jag skulle skriva om utan den där festklänningen från HM som jag inte jan släppa. I förrgår var jag inne och provade den igen.

20141204-135840.jpg Nu har jag provat den röda varianten också av den här klänningen. Också jättefin och jag gillar effekten med vita pärlor till.

20141204-135855.jpg Här ser ni spetsen kring ärmhålen som är den enda utmyckningen. Enkelt, snyggt och effektivt. Klänningen kostar 249:- på HM.

20141204-135914.jpg Svart klänning och vita pärlor är en klassiker som alltid funkar och som aldrig blir omodern.

20141204-135935.jpg Men pärlor har jag redan så när jag såg det ursöta hjärtehalsbandet var jag ju tvungen att prova det till. Utfallet? Jo att jag nu vill ha klänningen ännu mer och halsbandet också.

20141204-135954.jpg 99 pix kostar det. Tänker mig det även till mina svarta vardagstoppar. ❤❤❤

Det var det för nu. I nästa inlägg kommer det en adventstävling med pris från Indiska! Start idag och vinnaren dras på söndag, 2 advent. Håll utkik!

Kolla mer

4 comments

 1. Stod just och ”kände” på den klänningen idag, så fin, men de hade den bara i rött i den butiken så jag får kolla i gallerian imorgon om de har den svarta där….jag är ju som sagt var också en fan av svart.. 😉

 2. Tänkte på din feber som kommer på kvällen och sen har du ju dagar då du är helt slut. Om jag fattat rätt så är väl inget fel nu på prover och sånt?
  Det du beskriver låter mycket som mina problem fast mitt är värre.
  Jag ska utredas för ME, kroniskt trötthetssyndrom.
  Vet du nåt om det?
  Man kan få det efter ett trauma eller en infektion. Du hade väl en infektion förra året eller nnär det var.
  Mitt minne är dåligt tyvärr.
  Kanske värt att kolla lite och se om det stämmer på dig.
  Finns ju ingen bot tyvärr utan man måste lägga om livet helt.
  Inte kul men å andra sidan är det ju inte kul att inte veta varför man inte mår bra.
  Håller tummarna såklart att det inte är det.
  Sköt om dig!

 3. Du kanske har lösa kristaller? Man har tydligen kristaller i öronen och ibland kan dessa lossna och då ”åka runt” i öronen vilket orsakar yrsel. Jag brukar alltid få det när jag blir förkyld och sedan går det över av sig själv. När det är som värst kan jag ligga i sängen och känna som att jag ska trilla ur den för att allt snurrar. Hoppas du blir bättre snart oavsett vad det är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.