En riktigt bra lördag

Hej vänner. Har ni haft en bra helg? Min började lite sopigt eftersom jag hade huvudvärk i flera dagar så fredagen lade jag mig med värk och sen igår var jag svintrött efter värken. Men framåt dagen blev det bättre så jag städade och hade mig och sen mötte jag upp Jessica för ett glas cava, prat och skratt.

Jag piffade med svart och rött. Svarta kläder  plus svarta skor, och röda naglar, läppstift, örhängen och väska. När vi satt där på uteserveringen kom det förbi en dam och hennes man. Hon stannade till och tittade ingående på mig. Jessica trodde att det var någon jag kände, och jag tänkte att det kanske var en bloggläsare för jag kände inte henne. Men bara ”men så snygg du är, alltså du är jättefin”. Något sådant, jag minns inte ordagrant. Men jag blev så himla glad av en sån komplimang av en främling. Ett glatt par som satte oss bredvid oss sen tyckte också att jag och Jessica var fina. Tänk vad komplimanger kan lyfta en ändå. Det kostar så lite att ge en och det kan ge så mycket tillbaka. (Och ja, Jessica har svårt att se normal ut på bild….)

Här lyckades jag fånga henne utan att hon skrynklade ihop ansiktet i en ful min 😛

Vad ska man äta då? Hmmm

Det blev råbiff för mig och hamburgare för Jessica.

Sedan gick vi vidare till Rival för ett par drinkar och kolla på folk.

Både den här och drinken ovan var sådana där som bartenderna hittade på så de har inget namn, men goda. Den övre fick en viss skådis smaka på. Dvs hon och hennes sällskap satt i baren när den blandades och blev nyfiken så bartendern stoppade ner en pinne i drinken som hon fick smaka av. Hon gav mig tummen upp 🙂

Fördelen med dåligt ljus är att man ser helt okej ut oavsett trötthet och sånt, hehe.

Skådisen var ingen mindre än Marika Lagercrantz som var på Rival för att kolla in Cornelisdagen. Det är en rolig slump att jag intervjuade Johan Widerberg förra veckan och då frågade honom om filmen ”Lust och fägring stor”, med just Marika Lagercrantz. Och igår träffade jag henne. Vad är chansen liksom?

Det var en kul kväll som gav massor av energi och boost. Bartendern bad till och med om mitt telefonnummer, haha.

Det var min lördag det. Puss på er

 

Kolla mer

6 comments

  1. Så fina båda två. Jag undrar var din väninna Jessicas fina beiga tröja är från, på den översta bilden. Must have! Tack på förhand! Kram /M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.