En rapport om hur allt går hos mig

Hej på er! Jag har sagt det förut och jag säger det igen – att få kommentarer och mail från er gör verkligen den stora skillnaden från att vilja fortsätta blogga eller bomma igen. Så tror jag att de flesta känner. Dvs om man inte får respons så tror man att ingen läser och då är det lätt att tröttna. Nog för att jag ser siffrorna, men det är ju mest siffror på nåt sätt. Det är när ni hörs av som jag fattar att det är människor bakom siffrorna.

Ibland när jag har mycket för mig så är jag sämre på att svara på kommentarer och mail, men jag läser allt. Bara så ni vet. De flesta är rara och gulliga, och några få kör på den passivt aggressiva stilen genom att låtsas bry sig, men som egentligen retar sig(ja jag ser igenom det väldigt enkelt). Det får dock stå för dem. Vill man inte följa mig så är det bara att inte göra det. Så enkelt.

Men de allra flesta av er är himla goa. Jag blir så glad när jag hör att ni tagit till er av mina kläd, eller skönhetstips. Som idag när jag fick ett mail där en tjej visade klänningen jag tipsat om och som hon köpt. Och jag blir så rörd när ni peppar och stöttar när jag har det tufft. Eller skrattar med mig om det är något kul som hänt. Ja ni fattar 🙂

Just nu är det mycket med nya lyan som ni kanske förstår. Att flytta från större till mindre är ett helvete för det är rena Tetriskunskaper som ställs på prov. Pussla och trixa. Jag vill helst bara sätta upp en massa på vinden, men då hon som har lägenheten har sina saker kvar är det bara lite yta kvar till mig. Så jag jagar ett annat förråd nu (sett flera lediga på vinden).

Dock försöker jag få lite tid att komma ifrån och göra annat också, som att prova lite till bloggen, sköta andra ärenden, och att vara med pojkvännen när han är hemma. Han har ett jobb som gör att vi bara ses i perioder om fyra dagar. Ibland kan det gå 12 dagar utan att vi ses, ibland 8 och ibland 4. Just nu är det en 8 dagars period. Så det är en del saknad, men desto mer glädje när vi ses. Och ja, det har varit en del bråk som ni nog förstått. Men vi älskar varandra och vill vara med varandra. Simple as that som man säger på utrikiska .

Jag ville bara skriva av mig lite innan jag tar itu med att kånka runt på saker och fyller den sista biten av förrådet. Jag tänkte ta och köra en bloppis också, kanske redan i helgen, för att göra plats i garderoberna. Hoppas ni köper skor och kläder då 🙂

Kram!

Kolla mer

20 comments

 1. Jag är en bakom siffrorna 😉 så jäkla glad och tacksam för dina tips, om hår/hud och sminkprodukter men framförallt kläder!
  Du skulle bara veta hur många plagg som du visat, provat och som sen har hittat hem till mig 🙂
  Vi båda är blonda, har volanger och stor byst. Kämpar med min vikt, vet att jag borde röra mig mer, tänka på vad jag äter men vägrar att låta det styra hela min tillvaro och vill känna mig fin trots min storlek.
  Så glad för dina bilder, jag hatar att prova och är så tacksam för då slipper jag, men får ändå en bild av hur plaggen sitter på.
  Läser och hejar på dig, tills nu i tysthet men ska bli bättre på att kommentera med glada tillrop för jag gillar verkligen din blogg!
  Kram på´re!

 2. Jag gillar din blogg för de flesta kläder du provar gillar jag och finns i min storlek. Älskar att du orkar pröva så mycket och dessutom bra skönhetstips.

  Kram

 3. Du är viktig för mångadin blogg klickar jag upp flera gånger varje dag. Så du skulle vara väldigt saknad om du inte fortsätter på sociala medier. Kram☀️

 4. Fina Louise!
  Älskar din blogg! Fått många fina tips genom åren! Keep up the good work!
  Kram Anna HL

 5. Instämmer med övriga : jag är SÅ glad för denna blogg och klickar in varje dag! Får mycket tips och inspiration härifrån. Absolut en av mina favoriter!

 6. Hej hej!
  Lycka till med din nya lgh o din kärlek. ❣
  Jag är inne varje dag o läser din blogg, gillar!..
  Tack för tipset häromdagen 2/7, var i dag o köpte klänningen, så fin!..
  Kram Camilla

 7. Även jag uppskattar din blogg jättemycket! Jag gillar blandningen av allt och din ärliga och personliga touch. Och det är väldigt behagligt att läsa en blogg som skrivs av en journalist för det är välskrivet med flyt i språket!

 8. Neeej, sluta inte! Du är härlig och bjussar på dig själv. Jag är oxå blond, har inga barn och har ”volanger”, dock små bubisar vilket var ett förtret när jag var yngre, nu -love it! Vi är alla olika! Problemet är bara att jag vill ha allt!!!! Dvs alla kläder!
  Kul att du funnit kärlek åxå!
  Kram från Kallsta

 9. Lycka till med lägenhet och härligt att du har en kärlek!
  Har varit och kollat på den fina Lindex klänningen du visade häromdagen. Ska dit igen och prova.
  Att läsa din blogg är som att besöka en mycket god vän. Dessutom fina tips!
  All lycka till dig och din kille!

 10. Jag brukar inte kommentera så ofta, men ska försöka bli bättre. Gillar din blogg väldigt mycket och har läst den i många år.
  Tusen tack för alla spännande, roliga, sorgliga, viktiga etc etc inlägg som du gör!!!

 11. Jag hänger också med och kollar in här nästan varje dag. Ser fram mot bloppis, behöver en ny väska till sommaren, du kanske har nån på lager?

 12. Jag är också en av dem bakom siffrorna.. Inte så flitig med kommentarer. Men jag uppskattar din blogg mycket med alla braiga kläd- och sminktips. Imponeras av att du orkar gå runt i olika affärer och prova så många klädplagg. Själv brukar jag ge upp efter en eller två butiker
  Lycka till med nya lägenheten, jobb och kärleken!!

 13. Så bra blogg! Tack för tips och ideer ang kläder, får så mkt inspiration!
  Fortsätt för jag kollar in här varje dag

 14. Hej, jag brukar heller inte kommentera men läser dagligen. Gillar ärligheten och det du skriver om relationer, livet och livstankar typ..jag gillar inte ”perfekta liv” bloggar. Själv är jag en XS person så tyvärr passar inte min kroppsform och platta byst i alla kläder, men gillar din stil och får ändå inspiration och av sminktips etc.

 15. Hej! Håller med så många andra. Läser ofta men kommenterar inte så ofta. Gillar din blogg mycket och hoppas att du orkar att fortsätta jobba med den. Lycka till med allt som du har runt dig. Ha en väldigt fin sommar.

  1. Tack så mycket Mia. Jag blir så glad när ni kommenterar, det är som sagt det som gör att jag tycker det är kul att fortsätta. Ha en jätteskön sommar du med.

 16. Läser din blogg varje dag, men kommenterar sällan. Läst den i flera års tid. Den är en blogg för ”vanligt” folk och inte alls tillgjord. Har hittat en hel del kläder efter dina tips och handlat på dina bloppisar. Hoppas att du får en skön sommar.

  1. Tack snälla för att du kommenterar nu 🙂 Vad glad jag blir att du känner att bloggen är för vanlig folk, för det är vad jag vill och det är så jag själv är. Ha en fin sommar du också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.