En liten uppdatering om livet idag

Hej fina ni. Tack för alla tankar, virtuella kramar och uppmuntrande ord angående mamma. Det värmer både mig och jag tror att mamma också blev glad. För idag har vi pratat två gånger. Först i morse då hon var ganska groggy och hes efter slangar, ingen sömn, smärta osv. Då blev det bara någon minut. Och sedan vid lunchtid då hon lät piggare och vi kunde skämta och sådär. Så skönt. Dock har hon väldigt ont vilket man ju förstår, de har ju varit och grävt i ryggen och lungorna på stackaren. Jag har själv ont i huvudet nu när den värsta oron och spänningarna släppt, men det botar nog en Ipren så jag ska inte gnälla.

Angående själva operationen vet jag inte jättemycket för mamma har inte all info själv än, mer än att de tagit en bit av lungan på henne. Eventuellt får hon komma hem redan imorgon. Först ska hon röntgas.

Nu ska denna här tvätta bort den svalkande ansiktsmasken jag haft, dels för att det är skönt med svalka när man är trött och har ont i huvudet, också delvis för att jag känner mig så blek och grå så jag vill få lite liv i ansiktet. Och så blir det att skicka iväg jobbansökningar(börjar jobba nästa vecka men det är bara ett kort vikariat på en månad just nu så jag letar givetvis annat också), fixa med överklagan till a-kassan och annat bröte.

När jag väl piffat mig lite ska jag ge mig in till city en sväng för att träffa min vän Linda. Det kan hända att det blir en provrunda eller något då, vi får la se. Men nu vet ni lite vad som händer. Och ni som väntar på kläd- och skönhetsuppdateringar – det kommer. Jag lovar 🙂

Puss och kram och tack igen för att ni är de finaste läsare man kan ha ♥

Kolla mer

6 comments

  1. Vad skönt att du kunnat prata med din mamma. Jag kan tänka mig att du burit/bär på en stor oro. Hoppas du inte känner att du måste ge oss smink-och klädtips utan tar det när du själv vill. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.