En liten paus för att hämta paket var allt jag hann med

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

Hej på er från flyttröran. Fy vilket kaos det är i min lägenhet just nu. Jag har precis lagt mig i sängen för en sista natt här efter nio år, usch det är lite sorgligt. Men det dyker nog upp något bättre snart hoppas jag.

Så packat är vad jag gjort idag, och strulat en massa med flyttfirma, rutavdrag och annat. Men det verkar lösa sig med det mesta som tur är. Ute har jag bara varit för att hämta ett paket på posten. Jag snodde ihop en flyttfrisyr och drog på min underbara kappa. Det är fördelen med att det blivit kallt – man kan inviga sina höstkläder 🙂

När Linda kramade om mig igår sa hon ”åååh vad gosig, den ska du ju ha på dejt för man vill liksom klappa på dig”. Typ så, hehe. Och jag håller med, den är urskön. Jag ska skaffa en svart också. Dock inte så tjock så när det blir kallare lär man behöva tjock tröja under skulle jag tro. Länk kappa.

Paketet är från Depend och jag ska visa senare vad det innehåller. Jag blev glad när jag öppnade för det är något jag behöver just nu.

Dags att sova så jag pallar upp och packa det sista imorgon innan flyttgubbarna kommer.

Kram på er!

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.