En kram till var och en

Eftersom jag ändå inte lyckats somna än och hunnit få flera söta kommentarer så ville jag bara ge er det att ni gör mig glad! Dagar som den här då jag känner mig väldigt ledsen och vänner och släkt är långt bort och jag inte har en famn att krypa upp i för tröst så har jag ju faktiskt mina fantastiska läsare. Kommer det en tävling i årets bästa bloggläsare så ska jag anmäla er dit ♥

Den här bilden med fyra glas äggtoddy och fyra ljus är från förra påsken. Jag, mamma och bror hade varit en sväng hos mormor. Där hade hon fått sin första diskmaskin och kunde inte riktigt med den så det luktade helvete när jag ställde om tallrikar och glas i den. Jag mådde så illa så jag kräktes i vasken av lukten och just det skrattade min bror så han höll på att kissa ner sig åt. Han skrattade åt det i flera dagar.När vi kom hem hade pappa gjort äggtoddy till oss alla fyra. Då tog jag den här bilden. Den blev så väldigt symbolisk nu när det snart är påsk igen och glasen bara kommer vara tre.

Nu har tårarna hunnit torka och jag försöker tänka fina tankar. Jag vill ge mig själv energi…komma igång med alla tusen saker jag har inom mig och som ska ut! Fast ibland blir det sådana här bakslag. Det får man ha så länge man inte vältrar sig i dem. Jag lovar att imorgon blir en bättre vecka. Då händer det roliga saker! Puss igen alla underbara fina vänner jag känner och er jag inte känner.

Kolla mer

11 comments

 1. Hej!

  Jag är inte en person som sitter och följer bloggar. Hittade din blogg av ren slump. Och tack vara dig har jag börjat få ett intresse för kläder igen. Och jag har slutat att försöka gömma bort mina kurvor. Utan vara stolt över min kropp. Så tack så mycket!

  Kram N.

  1. Ninni: å vad skoj att du hittat intresset för kläder igen och att du verkar tycka mer om dig själv. Fortsätt med det! Underbart att höra. Kram!

 2. Konstigt ändå hur man kan känna att man har en slags relation till dig. Men det är väl klart, du har ju en blogg där du delar med dig lite av ditt liv i. Synd att du är ledsen, man önskar att man kunde göra nåt. Jag hoppas du mår bättre imorrn! God natt

  1. Maja: vad härligt att du känenr att du har en slags relation till mig för så känner jag att jag har till er också 🙂 Jag vill ju dela med mig av mitt liv men samtidigt inte trycka upp det i ansiktet på folk. Ha en skön måndag! Kram

 3. Ja, mina dagar förgyller du verkligen. Av alla bloggar, stora som små, blir jag gladast av att läsa din.
  kram

 4. God morgon tjejen….hoppas du fått din sömn och att du kommer att må bättre denna dagen då inleds veckan 🙂 tusen kramar till dig fina ….

  1. Goldheart: tack gumman. Ja nu är det ny vecka och nya tag. Den ska bli bra! Hoppas din också blir det. Bamsekram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.