En kort vit och en lång svart

Godkväll rara ni. Så var veckan igång med full fart. Det har varit jobb jobb och så födelsedagsfirande av min söta lilla kollega Bella. Sedan hände det inte så mycket mer. Jo jag gick runt och letade skor. Ett par silverfärgade pumps eller sandaletter jag tänkt ha på ett bröllop. Det är först i slutet av augusti men som jag säger varje år, ska man på bröllop i sommar ska man vara ute i god tid för sedan kommer snart reorna och i slutet av juli börjar höstkläderna droppa in så smått. Och i början är det inte festkläder utan mer basplagg. Men jag återkommer till det här och tänkte tipsa om lite finkläder för bröllop och andra fester.

Fast först två klänningar jag testade på Åhléns igår. En vit och en svart. Inget för bröllop alltså. Men det finns ju andra sommarfester 🙂

  
   Den här vita omlottklänningen är himla söt. Den går bara upp till stl 44 men för den som kanske behöver lite större så går det att flytta omlottknapparna så den sitter lite lösare. Det hade jag nog själv gjort för den satt snyggare i ryggen på mig när jag testade att hålla den så. 399:-

       Och så en lång svart för er som är långa och har svårt att hitta något som inte ser för kort ut liksom. Den här är lång-lång. Jag har tyvärr glömt priset men 299:- tippar jag på.

Hmm, jag känner att bloggen är lite platt och trist för tillfället men jag ska se till att börja skriva tidigare om kvällarna. Innan ögonen börjar gå i kors 😉 Sov gott så hörs vi imorgon. Jag ska iofs på AW då men får blogga innan dess, typ på lunchen kanske. Oh well…sov sött nu. <3 <3 <3

Kolla mer

2 comments

    1. Jag köpte aldrig den där (provar mycket men köper ju bara en liten bråkdel annars hade jag varit ruinerad) så det kan jag tyvärr inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.