En helt ospännande helg

Hej mina vänner. Har ni haft en bra helg? Min egen har varit ganska…tja..lugn kan man ju säga. Till och med ganska trist. Thomas har jobbat så han har varit i asien så jag har varit ensam i huset (nej vi är inte sambos, jag har min lägenhet kvar). Det är dags att skaffa vänner i stan nu så jag inte får lappsjuka när han jobbar eller har barnen.

Jag har mest bara städat, tvättat, kollat tv och sådär. Och så var jag ute och cyklade en runda.
Helt random bild här, men jag såg en näckros i dammen i trädgården. De är så himla fina.
Ikväll satte jag mig i uterummet och njöt av den härliga kvällen med ett glas vin och mozzarella med tomat.
Det är alltid svårt att fånga himlens färger, speciellt med iphone vars kamera är kass på kvällen. Men den här blev ändå ganska bra. Jag tror att hela landet haft sådär fint i helgen vilket ju är underbart.

Ja det var alltså min helg. Inte ett dugg spännande faktiskt, men skön också. Jag vet inte om ni vill läsa om såna här tråkhelger, för om man ser till andra influencers så är det high life med fest, champagne, vänner, barn och en massa saker att göra hela tiden. Så är det inte för mig, och jag känner inte för att låtsas. Mitt sociala liv HAR avstannat sen jag flyttade till Skåne. Men som tur är har jag ju T nu 🙂
Imorgon är det ny vecka och på tisdag är det dags att dra till lägenheten igen. Kram på er

Kolla mer

9 comments

 1. Jag tycker det är uppfriskande med människor som visar vanliga liv, att allt inte alltid är flärd och glamour. För det är ju så de flesta människors liv ser ut. Tänker att sociala medier inte visar en verklighet direkt utan en skapad sanning.

  Själv har jag och min man haft barnkalas för för vår 9 åring och haft 12 stycken av hans kompisar hos oss. Och sedan släktkalas för samma barn. Så min helg har inte varit så spännande heller, dessutom är jag helt slut nu när arbetsveckan börjar. Din helg skulle lätt vara att föredra.

 2. Ja, herregud, vem har inte tråkiga helger! Jag har lunchat med en före detta kollega, promenerat och njutit av sol och värme. Ingen städning på helgerna för min del, det försöker jag fixa på vardagarna.
  I veckan ska jag till Ystad några dagar, det ser jag fram emot.

 3. Jag tycker det är mysigt med lugna helger och bara ta de som det kommer . Kan ju inte va fest o party alltid.
  Tycker om när du visar precis hur det är.
  Därför är du BÄST!!
  Marita

 4. Jag läser gärna inlägg om hur livet och vardagen ser ut på riktigt för dig och många av oss andra. Skönt när det inte är tillgjort. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.