En helt djurisk höst väntar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu börjar hösten närma sig så smått. Jag har beställt mina första höstiga plagg, varav två djurmönstrade. För det mönstrade är en trend som fortsätter i höst. Såväl djurprint som rutor är hett.

Jag vet att en del har svårt för till exempel leopardklänningar för de känner sig som ”Kåta Gun”. Men om man nu inte vill gå all in funkar det lika bra att bara ha djuriska skor till en svart kostym kanske. Eller ett leopardhalsband till jeans och vit tshirt, eller till en klänning. Eller en väska. Själv har jag mer än gärna leopardplagg på mig. Här nedan kommer ett kollage med nyinkomna plagg och accessoarer. Jag har själv bootsen och den högra klänningen. Riktigt fina! Jag visar sen när jag fotograferat, men ni får som sagt ett litet kollage först. Klicka på de länkade bilderna så kommer ni till hemsidan.

Ha en fin onsdag vänner. Kram!

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.