En händelselös annandag

Har ni haft det bra idag? Det kändes verkligen inte som en annan dag idag. Ni vet, den dagen då man ska göra ALLT ”jag gör det en annan dag”. Nope, idag har jag inte gjort ett skit. Jag har badat och det jag skrev om förut idag, sen har jag inte gjort många knop mer. Målat naglarna, räknas det? Först i rött men mina små nagelstumpar blev inte vidare fina i knallrött tycker jag så både finger- och tånaglar fick bli tjusigt svarta istället. Har man riktigt korta naglar som jag har nu på vintern när de skivar sig och är allmänt otrevliga, tycker jag det är snyggast med antingen färger som i stort sett inte syns, a la ljusrosa, eller riktigt mörkt som svart, mörkblå, mörkgrönt osv. Rött på bleka händer med korta naglar gör att händerna ser smått döda ut och det gillar jag inte. Alls faktiskt.

Jag har egentligen inte så mycket mer att rapportera och tänker snart gå och lägga mig. Det känns som om jag tråkar ihjäl både mig själv och andra idag så nu är det dags för tisdag.

Puss /Louise

Ansiktsmasken jag hade i badet. Primaluce från Bioline. Love it.

 

Julklapps-badskum.

 

Jordgubbar i champagne för att fördriva tiden i plurret medan inpackningarna gjorde vad de skulle för ansikte och hår.

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.