En fin 13 mars

Det blir mycket med släkt och vänner när jag är i Osby men det är ju därför jag åker ner. Det blir cirka 4-5 gånger om året. Just idag den 13 mars skulle min storebror Mikael ha fyllt 50 år. Jag, mamma och pappa gick till minneslunden och ställde blommor och tände ljus, men jag ville ”fira” också med några bakelser så pappa körde iväg och fixade det.

Det kändes som en fin liten hyllning. Min vän Malin dök upp när vi var på kyrkogården så hon och jag tog oss ett varv i byn och kollade in några butiker(återkommer) och sedan åkte vi hem hit och åt middag. En fin dag helt enkelt.

Först hade jag inte tänkt skrivit något i sociala medier men just att han skulle fyllt 50…ja då skrev jag ändå. Och har fått så fint gensvar från både kända och okända. Mest rörd blev jag av de som kände honom och var vän och som skrev att de tänker på honom. Då kom det några tårar. Men tårar är inte av ondo. Vi har dem av en anledning och jag brukar tänka att de är känslor i flytande form.

Tack alla ❤❤❤

Hoppas att ni alla haft en fin 13 mars. Imorgon kväll (tisdag alltså) tar jag tåget mot Stockholm igen. 

Puss och kram ❤

Kolla mer

6 comments

  1. Vad fint att ni firade din bror. Det måste vara en oerhörd saknad som inte går att förstå om man inte varit i den situationen själv.
    Kram!

  2. Han sitter säkert i himmeln och ser att ni firar hans dag.
    Vet inte vad han gjort bort av men oavsett är det för tidigt!

    Ha en bra resa hem ikväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.