En bra helg med syster yster

I lördags åkte jag in till city för att fixa några ärenden och för att möta upp Linda. Planen var mat, vin och bio. Filmen vi ville se gick dock bara till klockan 18 så vi ska göra ett nytt försök idag.
Linda är min syster och har varit den sen den där augustidagen 2005 när vi satte oss bredvid varandra i aulan första dagen på journalistutbildningen.

Kinabuffestället vi bestämde oss för hade bommat igen så vi tog ett ganska närliggande ställe. Pytterian i Kungshallen. Maten var sådär och servicen kass, men vi hamnade i en soffa i ett hörn där vi kunde prata ostört så det var perfekt ändå. Location location!
Sen gick vi över till Pauls på Haymarket där bartendern trollade ihop den här fräscha fruktiga drinken. Snygg, precis som stället. I like!
Och så kul att en läsare kom fram och sa hej. Jag glömde fråga vad du heter, men det är så kul när ni kommer fram! ❤️

En bild till på oss. Nu får vi ha distansförhållande, men det ska nog bli bra.

Jag ska ta foto på innehållet sen. Älskar det!

Kolla mer

8 comments

  1. Men ååh, va fint ❤ så glad att vi lyckades med både location, drinkar och prat sen att servitrisen inte jobbade med provisionstänk var mest hennes förlust :).
    Tack systra mi för dessa Stockholmsår, jag är glad att ha haft dem och har gott hopp inför distansförhållandet också, vi har ju pluggat JMM så ska väl kunna umgås digitalt kan man tycka 😀 löööv juuu ❤

  2. Fint inlägg, Fin relation! Vet du, om du ska bli skåning inom kort så skulle jag tycka det vore jätteroligt att ses någon gång, jag hoppas det kan hända en vacker dag 🙂 Vore riktigt roligt om man kunde få en, vad kallas det, personal shopper-lunchdate, med dig, vi drar samma stl och jag vågar påstå är exakt likadant byggda, och du har SÅDAN KOLL!!! Tänk så trevligt det hade varit. Jag hoppas det kan ske! Och så vill jag önska all lycka till nu med flytt osv. Allting ordnar sig!

  3. Det är precis vad jag säger hon ska satsa på, hon är en given personal shopper 🙂 räkna med att det går pengar, men trevligt får ni ❤

  4. Haha ja Linda, hon verkar definitivt vara som klippt och skuren för uppdraget, jag tycker absolut hon skulle satsa på det som yrke, hör du nu det Louise – tydligen är vi flera som tycker så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.