En bra dag med lunch och shopping

Hej vänner. Idag har jag haft en bra dag. Jag och Cecilia möttes för lunch, som vi drog ut i ganska många timmar. Det blev en shoppingrunda och sedan fika också innan vi skildes åt.

img_6011.jpgVi köpte med oss varsin kaffe och munk från Dunkin’ donuts och satte oss i Kungsträdgården där vi kollade in folk.

Men innan vi fikade så åt vi lunch. Man ska ju börja i rätt ände.

Sedan gick vi bort till Zoe’s shoes. Där såg jag dessa tofflor från Birkenstock. Just de där rosa såg jag i skohyllan på gymmet igår. De är liksom fulsnygga. Helfula kanske någon tycker, men si det struntar jag i för när jag sedan provade dem så var de helt underbara. De väger typ mindre än en näbbmus.

Jag vill verkligen ha dessa. Skööna! Svarta är ju mer diskreta.

Men de rosa är roligare. De är som en karamell. Kostar 349:-

Sedan åkte vi in till city en sväng. Kappahl på Sergels torg hade brandutförsäljning med 50% på allt. Jag stod emot jeansen jag tänkte köpt och lite annat. Det blev två par av mina favorittrosor. De håller in magen men utan att vara hårda hålla-in utan mer som vanliga trosor.Rullar inte ner under magen heller, det avskyr jag. Det är både skitfult och framförallt obekvämt.  Inte sexigast i världen kanske men det är sällan någon ser mina underbyxor så det är strunt samma. Har hellre lite plattare mage då.

Det här var dagens outfit. Jeans och den där svarta toppen från H&M.

Jag tog mig även en provrunda när Cecilia åkt hem, men det får ni se imorgon.
Puss o kram

Kolla mer

7 comments

 1. Vilken mysig dag!
  Äh det är inte Bridget Jones trosor precis 🙂
  Jag letar som en tok efter regnställ. Någon som har tips? Jag har storlek 52. Det finns tex Helly Hansen Unisex men hur tusan vet man vilken storlek man har då? Herrställ är säkert lättare att hitta men jag har korta ben 🙁 Ja ni förstår dilemmat.
  Ha en skön dag och kram från ett väldigt regnigt Skåne

 2. Hej!
  Har precis hittat din blogg och den har gett mig inspiration att klä mig som jag vill och inte utifrån XL hörnor. Jeans är ett älsklingsplagg, men svårt att hitta snygga. Vilka är dina favoriter och vart har du köpt dom?

  Tack för inspirationen! /Linda

  1. Hej Linda. Vad kul att du hittat hit välkommen 😀
   Jeans ja, det är alltid svårt tycker jag också. Många är tantiga eller har fula slitningar som känns omoderna osv. Man vill ju liksom bara ha ett par vanliga jeans precis som vem som helst. Jag har hittat en hel del på H&M+. De brukar ha moderna och vettiga jeans tycker jag. Zizzi har också flera snygga (finns till exempel på Ellos om du inte har i butik i närheten. Lite knepigt med Zizzis storlekar dock, de är inte som andra utan en large där är stor. Så mät innan om du inte testat från dem. Men som sagt, annars är H&M+ bra där. Men ibland kan man få leta ihjäl sig ändå. Mina senaste hittade jag på Lindex iofs.

 3. Vet du vad modellen på trosorna heter? Söker just såna som inte korvar sig 🙂
  Hoppas du har en bra dag idag och kanske får njuta av solen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.