Efterlysning av bloppisköpare

Uppdatering: köparen hittad 🙂

Hej på er

Jag har en fråga angående min bloppis. Eftersom inte alla mailar till babloppis@gmail.com utan även till min vanliga mail samt i kommentarerna om att köpa så blir det lite rörigt. Det är därför jag helst vill ha alla svar till babloppis. För nu hittar jag inte vem det var som ville köpa den blommiga tunikan från Vero moda. Jag har en förfrågan men det var någon som var först och som jag har svarat redan har jag för mig. Så nu efterlyser jag denne. Ni andra som är intresserade av bloppis-grejor har fått mail. Har jag missat någon jag redan lovat köpa något så hör av er igen.

Jag efterlyser den som var först på bollen med denna.

Jag lär köra en ny snart dessutom när jag väl städat klart och plockat fram vårkläder och jackor. Och eventuellt skor i storlek 38. Och säkert någon väska till.

Kram på er /Louise

Kolla mer

3 comments

  1. Jag var intresserad o ville köpa den men vet inte om jag var först. Tror jag skickade mitt mail kl 10.26
    Kram
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.