Duka fint till festen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lagerhaus

Nu så här i sommartider är det mycket fester på gång. Ska du ha partaj själv vill du kanske göra det lite extra festligt för gästerna. Och enkelt för dig själv… Med det där sista menar jag engångstallrikar och bestick. Bara att kasta efteråt om man nu inte vill diska av plastbesticken och ha en gång till. Det tar ju bort lite av meningen med att slippa diska, men å andra sidan har man samma bestick till alla gäster för en billig peng.

Jag har tagit fram ett tema här nere med silver som grund och sen lagt till rosa och flamingos. Men det är ju bara att byta ut det rosa mot annat om man vill det. Eller köra guld som grund. Eller blanda guld och silver om man känner för det. Men då hade jag inte blandat in fler färger också.

Här kommer prylarna från Lagerhaus. De har även engångsglas men de bilderna till collaget var för kassa så jag tog flamingoglasen som även går att ha till glass och annat. Men jag tänker att man kan ju ha välkomstdrinken i riktiga glas och sen köra engångs. Eller så blandar man som man själv vill.

Blommor och ljusslingor bidrar också till extra fest och mys. Och är du gäst har de även fina paketpapper, snören, presentpåsar osv. Det är alltid roligare att komma med en fin present än en hafsig sak. Det är där presentpåsarna kommer in för den som är en sopa på att slå in fint 😉

Klicka på produkterna för att komma till hemsidan.

I helgen har ni 20% på allt om ni handlar för över 500 kr.
Kod:  LHInfluencerweek. 
Länk Lagerhaus

Nu är det bara vin, mat, kläder, skor och festhumör som saknas. Det där andra kan ni också hitta tips på i bloggen (kolla förra inlägget till exempel). Humöret får ni stå för själva.

Puss och kram på er.

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.