Drömprinsen i sin stiliga utstyrsel

Jag älskar verkligen brudklänningar. Trots att jag inte har några brudplaner så tycker jag det är så kul att se vad folk bär för kläder när de gifter sig. I Svd Perfect guide har de en artikel om kungligheter utomlands och deras bröllopskläder. Snyggast var i mitt tycke helt klart Charlene när hon gifte sig med prins Albert.

Så här skulle jag gärna se ut om jag skulle gifta mig. I klänning av Armani. Jag vill icke ha en massa spets på min klänning.
Men det här paret! Så jävla roliga, i alla fall han – prins Notonegoro. Om min brudgum kom med spetsiga smycken och blombuketter i öronen, bar överkropp, nån handduk på magen, läppstift och toppat allt med en lampskärm…Alltså, jag hade skrattat ihjäl mig.

Okej, var bara tvungen att dela med mig.

Kram på er

Kolla mer

1 comment

  1. Alltså, gud vad kul!!! Visst var Charlene vacker, men det var något sorgligt över henne samtidigt. Det andra paret ser ju ut att kunna ha kul ihop i alla fall, haha.
    Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.