Drömmer om dessa söta klänningar med roliga mönster

Godkväll finingar. Vad hittar ni på? Kanske det är läggdags strax så ni läser här imorgon? För egen del sitter jag i alla fall i sängen och dricker te. I sängen för att jag höll på att frysa ihjäl när jag kom hem efter en lååång tur på stan (över 5 timmar) i snålblåst och duggregn. Jag var så kall och trött att jag köpte med mig sushi som jag åt i soffan samtidigt som armhåren stod i 90 graders vinkel från armen. Så fram med vetekudde och ner i sängen. Gött.

Att jag var ute så länge var dels för att jag gjorde ärenden som Af kultur och så, samt att jag skulle hämta ett paket från Indiska. Idioterna hade skickat den låååångt långt bort från mig. Och gick det buss till Bondegatan 57? Nope. Den jag kollade från Skanstull skulle ta över en timme. Hello? Så jag gick. Och gick. Och gick. Surare och surare blev jag. Emellanåt tänkte jag ”men jag får i alla fall motion”, för att minuten efter tänka mordiska tankar om idioterna på Indiskas postavdelning.

MEN, en fördel med att de skickade mig till världens ände var att jag på vägen dit passerade butiken ”Cissi och Selma”. Jag har sett deras kläder med roliga mönster förut, men bara trott att de gick upp till stl L. Men jag gick ändå in. Och såg att de går till xxl. Hurra. (De finns även på nätet: Cissi och Selma)

Så jag och den urgulliga säljaren rotade fram en massa klänningar för mig att prova.


Visst är den här urfin? Prickar och hjärtan. Tygerna finns dessutom i flera olika modeller.

Just den här modellen heter Karin har jag för mig. Jag har xxl på mig och den kostar 1199:-

Den finns även med cyklar på.

Och det är är alltså samma modell – Karin. Den har lite högre midja och mer vidd i kjolen än en del av de andra.

Den finns även i modell med knappar. Jag älskar den här modellen på klänningar. Fast ja, den sitter lite tajtare över magen. Men det kan man faktiskt strunta i. Eller ha bättre hålla-in trosor om man tycker att magen stör. Eller välja en annan modell.  Skjortmodellen heter Monica och kostar 1299:-

Hjärtan och prickar.

Grönmönstrad och så cool. Den här vill jag också ha.

Och djurmönstret sen då, hur roligt är inte det här? Jag har för mig att det är modellen Doris. Ganska rak men ändå med plats, och så gör man en rosett där man är som smalast om man vill. Det ville jag.

Jag har för mig att det här också är Doris, fast i en fräsig 60(70?)talsmönstrad variant.

Jag ville ha typ alla, fast kanske mest den översta. Men just nu har jag inte råd tyvärr. Jag fyller ju iofs år om två veckor (45 år den 17e, herrejisses) så jag kan ju alltid önska mig. Men vet att jag inte får så dyra presenter ändå, haha. Men önska kan man faktiskt. Och får jag jobb snart, då jäklar.

Nope, det här är inget sponsrat inlägg eller så ifall någon undrar. Det är bara jag som blev glad över de här klänningarna och att de faktiskt finns upp i större storlekar också. Och hittar jag kul grejer vill jag ju tipsa er.

Efter den långa vandringen åkte jag till city och provade lite till…men mer om det i nästa inlägg.
Puss och kram på er

Kolla mer

17 comments

 1. Du är superfin i klänningarna! Den översta var jättefin
  Det är även mitt favoritmärke. Det är så smickrande modeller och roliga mönster och färger som syns.

 2. Hej, verkligen jättesnygga klänningar! Är de normala i storlek?
  Visste inte alls om denna affär, tack vare dig kommer jag att besöka den.
  Se till att du själv får åtminstone rabatt, vilken reklam för dem med ditt inlägg.
  Önskar dig en härlig helg,
  Kram ,Minken

 3. Det här är inget för mig. Skrikiga mönster och 70 tals print. Men modellerna är snygga och figursmickrande. Finns det inga enfärgade?

 4. Haha! Det är bra med motion. Men du hade ju kunnat ta 3:an upp till hållplatsen vid Åsögatan och sen gå typ 300 meter ; )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.