All dressed up and no place to go

Visst är det typiskt? När det väl händer något så händer allt på en gång. Förra lördagen var det både dop, födelsedagsfest och dejt på g. Och så var jag sjuk! Jävla skit. Och så den här helgen då – inte ett dugg att göra. Faktum är att jag känner mig skitensam och funderar som så många andra gånger över att flytta. Vart vet jag inte. Utomlands kanske? Förmodligen ett engelskspråkigt land i så fall.

Samtidigt hade jag saknat mamma och pappa då. Även om vi ju inte ses så ofta ändå. Det är när jag har möjlighet att åka ner och hälsa på. Men tradigt känns det i alla fall att vara ensam. Och då menar jag inte tvunget förhållande, för den biten tja…jag har väl inte gett upp helt, men nästan. Det låter kanske bittert men jag menar inte det så, är bara realist. Varken mer eller mindre.

Idag gav jag mig iväg ut till systemet en sväng. Haffade vitt vin. Jag kände att jag sket totalt i att fixa till mig då. Jag tvättade ansiktet, drog ihop håret i en tofs och gick iväg. Okej, jag hade kläder också.

Naglarna, alla 20, fixade jag igår kväll. Svart på tånaglarna är standard, jag gillar inte andra färger där. Speciellt inte rött om det blir avskavt. Det ser så otroligt tacky ut.

Nu har jag fixat till mig lite mer. Och ja, håret skiftar liiiite i lila. Jag lät mitt silverschampo sitta i lite extra med flit för jag tyckte att det drog för mycket åt gult och lite lila är ju inte fel tänkte jag 🙂

Nu får jag se om jag hittar någon som kan rädda mig från att ägna kvällen åt att städa, plocka, sortera ut kläder som ska skänkas osv. Och ev folksporten montera Ikea-möbel. Ett glas vin vore roligare. Jag funderar på att gå någonstans själv men samtidigt känns det lite sorgligt liksom. Hmm.

Ha en fin kväll vänner. Kram

Ps. För er som undrar vad som hände med bloggen igår, det var mitt eget fel. Jag hade glömt betala fakturan för mitt domännamn. Den kommer till en mail jag sällan kollar så jag hade missat den. Nu är det dock fixat och adressen ändrad så det förhoppningsvis inte händer igen.

Kolla mer

14 comments

 1. Hej! Det är inte farligt att gå ut ensam. Man kan alltid låtsas att man väntar på någon.
  Kram

 2. Att som vuxen kvinna gå ut ensam visar på självförtroende,och det är attraktivt med pesoner som har det. Inte sorgligt alltså, bara coolt!

 3. Hade solokväll så sent som i veckan, middag och bio. Allt på egna villkor
  (är singel och inga barn)
  Hellre solo ute på äventyr än ha långtråkigt hemma.

  1. Ja middag och bio är helt okej ensam. Ganska skönt till och med. Det är att gå ut och ta ett glas vin jag får öva på 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.