Djuriska underkläder

Idag har varit en busy dag med möten och sådär. Bökigt när det ena ligger i Skogskyrkogården och det andra i Solna. Det var ett glapp mellan tiderna så jag passade på att kolla in en av Lindex butiker och det var precis som jag trodde renrakat på Missoni förutom några tshirts, halsband och småprylar.

Efter andra mötet gick jag till Twilfit för att kolla in en ny bh och hålla-in trosor. Eftersom de har 20% på sådant som håller in fläbb tänkte jag passa på den här veckan. Jag har ett presentkort där och det vore ju synd om det brann inne(fick det igår…). Men faktum är att jag faktiskt behöver uppdatera hålla-in lagret. Jag provade två par som jag kämpade som ett djur för att komma i. Till slut fick jag upp men med sådana trosor får man helt enkelt låta bli att kissa något den dagen. Eftersom jag skulle träffa Rebecca efter jobbet skippade jag trosprovningen för idag. Får återkomma imorgon eller på torsdag med nya friska tag.

Men en bh blev det. Jag provade ett helt gäng, bland annat hade jag den jag bar på kampanjplåtningen. När jag provat den första kom bh-experten in och hjälpte mig att justera band och sådär och utifrån hur den satt kunde hon plocka bort några av de jag tagit med in i hytten. Jag rekommenderar verkligen Twilfit när man ska köpa underkläder för man får hjälp vilket är så skönt. På till exempel Kappahl kan man ju stå där halvnaken i provrummet och komma på att jo, en annan storlek vore ju bra. Men orka klä på sig alla kläder och skor, ta väskan i handen, gå ut och hämta ny storlek och sen in och klä av sig allt igen. Det slipper man här. Älskar’t. (och nej jag skriver inte detta för att jag råkar vara med i kampanj, fast jag tror ni vet att jag bara skriver om sådant jag gillar. Om jag inte gillar det skriver jag inte alls eller så berättar jag vad jag tycker).

Den här bh’n blev det.Leopard minsann. Grrr. Den ger ett snyggt lyft och damen som hjälper till att justera och sådär tyckte också att den var fin. Det var så skönt att höra för jag hade fått för mig att de som jobbar med underkläder skulle tycka att om man har lite större byst ska man ha något rejält. Men hon var helt klart en kvinna med god smak (samma som min). 299:- kostar den.

När jag betalt mötte jag upp Rebecca. Det blev en sväng till en irländsk pub. Jag hade hoppats på livemusik men det var inget sådant idag. Däremot på torsdag så kanske vi tar oss en sväng dit då också. Vi satt där och pratade och drack öl och cider. Och skrattade, jäklar vad vi skrattat ikväll. Jag kunde inte låta bli att checka in oss på Facebook och såg då att min vän Matthias och en gemensam bekant från Osby, Andreas, satt bara en liten bit längre ner på gatan. Så vi knallade dit och sa hej och kramades lite.Allt som allt en toppenkväll!

Puss o godnatt

Kolla mer

8 comments

 1. Det bästa av två världar fick du verkligen…Hitta perfekt bh(vilket är sååå svårt)…och sen att få garva ihop med goda vänner,DETgör ju livet värt att leva..glad att du fick en sådan kanondag! Kram på dig.

 2. Härlig dag du hade igår!
  Hoppas att mötena också blev lika lyckade!
  Jag handlar alltid mina bh på Twilfit, tycker att det är så himla svårt utan proffshjälp och det får man ju verkligen där!:)
  Det blir inte så ofta, så då får man kosta på sig…
  Kram

  1. Ja vi får se vad mötena leder till. Kanske blir det en praktik. Fast helst vill jag såklart ha ett riktigt jobb. Ett där jag får LÖN.
   Kram

 3. Jättesnygg BH, Twilfit har alltid fina underkläder samt kunnig personal !!
  Det är alltid ording och reda i deras affärer vilket gör det lättare att hitta rätt storlek osv.För det mesta är det även rent och snyggt i deras provrum!

 4. Det är guld värt att få hjälp med storlek när man köper underkläder. Så många felköp jag gjort genom åren. Snygg Bh du köpte.
  Kul att du hade en trevlig kväll. Skratt är nyttigt för kropp och själ:)

  1. Ja det är skönt när man får hjälp utan att det känns påträngande. I en del affärer kan jag känna mig som en tjuv när biträdena går nära en. Gillar icke! och ja, skratt är så skönt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.