Diskbänksrealistisk lördag hos mig

God lördag alles! Har ni det bra? Här har jag just löst Melodikrysset och fixade det så då blir jag alltid lite extra pepp på lördagsförmiddagen 😀

Oftast löser jag ju bara det hos mamma och pappa, eller om jag haft någon annan att lyssna med. Men det har jag inte så jag tänkte att äh, jag löser ändå! En kopp kaffe och rostat bröd till Anders Eldeman må låta pensionärsaktigt, men det skiter jag alldeles fullständigt i, och löser stolt mitt kryss 😛 Och ni som undrar över Stefan…ja det gör jag också. Skulle kunna skriva av mig massor här, men återkommer kanske i ämnet.

Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt, jag har inte en endaste plan. Förhoppningsvis finns det någon kompis som inte heller gjort upp planer än och vill ses. Vi får la se. Annars ska gudarna veta att jag har att göra här hemma med att asa ner vinterjackor och skor i källaren, rota bland vårditona både i källare och i lådor i lägenheten. Undersöka, lägga i behålla och sälja/skänka högar, sånt.

Ja ni ser ju…kaos.

Och sortera tvätt som jag inte orkat nu under veckan jag varit sjuk. Jag har jobbat hemifrån (förutom en dag då jag försökte mig på kontoret), och sen stupat liksom. Så såna roliga saker, plus dammsuga och annat trök har jag också att göra om jag blir sugen.

Fast först får det bli en dusch så jag kan försöka gnugga bort mina Ranelidskt oranngebruna fingrar. Alltså, inte hela fingrarna för de har jag ändå ganska stor nytta av, men bus-färgen som råkade komma där och bli litta mycket, ehm.

Tja..öh. Ska även ta bort nagellacket – känner för någon vårigare färg idag när solen skiner.

Och just det, när jag ändå babblar på här så tänkte jag varna för Garniers Miscellärvatten. Det är jättepoppis, men om ni är känsliga så släng åt helvete! Det torra, rynkiga och nästan såriga hade i stort sett läkt kring mina ögon när jag kom hem från Osby. På kvällen orkade jag inte packa upp så jag tog min flaska Garnier och rengjorde ansiktet med. På morgonen efter var ögonlocken röda, svullna, torra, rynkiga och fnasiga igen. Så den åkte ut i vasken!

Inget för känsliga!

Alla reagerar kanske inte likadant, men som sagt, ett stort nono för mig från nu. Jag har till och med kunnat färga fransar och ögonbryn hemma (ja det var dumt men jag ville testa) utan att få samma reaktion, och då är det ändå starka saker. Kan tilläggas att jag typ dränkte in ögonlock och under ögonen med Eucerins Aquaphor innan jag färgade, men ändå. Jag fick inte samma reaktion ändå. Garnier torkade även ut runt näsan och så.

Nu är jag dock nästan återställd efter att ha kört på med Medik8 som sjutton. Både kräm och återfuktande mask.

Okej, dags att sluta jiddra och börja trolla.

Puss och kram på er

 

Kolla mer

5 comments

 1. Äsch det ser lite rörigt ut endast pga liten yta Hade du bott större så fördelar sig ikea-påsarna bättre och syns inte så bra haha. Tycker du bor mysigt och perfekt för 1 person, och dessutom så centralt som du bor ( om jag uppfattat rätt )
  Men den där Stefan hm… inget jag vet om eller har med att göra men träffa honom om det får DIG att må bra, annars slopa honom!
  Kram och ha en trevlig helg!

  1. Hehe, ja det har aldrig sett så rörigt ut hos mig när jag bott större. Men på liten yta får ju en strumpa rummet att se ostädat ut, och flera ikeakassar blir…tja…hehe. Ska ta tag i det sen. Först fika på stan med Linda och Liv. Men Stefan…tja..jo det har du rätt i. Man ska ju känna sig glad och uppskattad liksom.
   Kram och trevlig helg till dig också fina Stina 🙂

 2. Hej Louise!
  Du som är så duktig på hudvård, kan du rekommendera någon ekologisk hudvårdsserie. Jag har kollat på Nuxe och Weleda. Jag har känslig hy så det är inte så lätt att välja. Helst skulle man vilja något för att testa om man tål det men det finns tyvärr inte i Ronneby där jag bor. Ha en härlig helg och ge dig ut i solskenet. Kram Helena

 3. Hej, jag har använt ett Miscellärt vatten under någon månad och fick för ca en månad sedan problem med min hy. Känns som att det kan finnas ett samband. Ska testa att sluta med vattnet ett tag. Kram Helena

  1. Ja det tycker jag absolut. Jag har bara haft mitt då och då förut och inte direkt märkt något. Men nu när huden inte mår toppen så ska man inte ha starka saker i fejset. Sedan kan det ju alltid vara så att huden kan reagera på nya produkter också, det kan till exempel ta ett par månader innan den vänjer sig vid en ny kräm. Man kan få problem först och sen blir den fin igen. Men om det svider eller kliar så släng! Hoppas det hjälper. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.