Det känns som om jag bor i en ikeakasse

Hej vänner. Här är det fullt upp minst sagt. Igår tvättade jag sex maskiner tvätt och höll på med flera ikeapåsar bloppisgrejor så det ser helt enkelt för jävligt ut här. Eller såg, jag har hunnit röja upp tvätten nu faktiskt.

Här har jag i alla fall hunnit vika ihop en del av tvätten.
Mysigt och riktigt feng shui…:P

Fint va? 😉 Det ser knappt alls ut som om det flyttat in 14 personer här. Men som sagt, det börjar ordna upp sig nu. Men jag har inte hunnit fixa klart med bloppisen än för det var massor av saker. Jag tror det var 6-7 jackor, klänningar, jeans , shorts(tänkte om någon ska iväg på semester kanske), tröjor och sådant.

Eftersom jag ska följa med Stefan(att kalla honom ”dejten” är lite fånigt nu efter 5 månader) till hans lantställe i helgen så far jag runt som ett jehu här för jag ska vara i Danderyd om 45 och just nu sitter jag i morgonrock utan smink…öhm.

Så därför tänkte jag att vi kör bloppis på måndag kväll. Kl 19 borde väl funka kanske? Då har de flesta kommit hem från jobbet och hunnit äta och sådant. Tycker ni det är en kass tid så hojta.

Jag se om jag får plats med datorn i väskan så drar jag iväg några blogginlägg i helgen också.
Puss på er och trevlig helg ♥ ♥ ♥

Kolla mer

16 comments

 1. Ha en mysig helg!!!! Stefan har verkligen gjort ett kap
  Personligen tyckte jag bilderna var sååå befriande då mitt sovrum ser ut så också haha

 2. Åh va mysigt det låter!! Hälsa Stefan att han har träffat en supertjej!! Om han missat de haha!
  Ha de sååå gosigt – mvh Marita

 3. Ja nu vill vi läsa mer om Stefan. Och få se en bild på er två. Sen måste jag fråga, är det verkligen så att han INTE läser din blogg och om ja, hur kommer det sig?

 4. Stefan!!!! Wohoooo så kul men nu måste vi ju få veta allt(!!??!!) du kan inte lixom bara slänga ut en kommentar om Stefan och sen dra på bloggpaus hela helgen. Vi vill veta aaaaaallt
  Det jag menar e, hoppas du äntligen har hittat din kärlek. Berätta för oss när du har tid, lust och ork. Tror att vi alla gläds med dej. Trevlig helg!!

 5. En fråga,visst har du visat en svart tunnare parkas m huva för ett tag sen?Varifrån kom den,går den att hitta tror du? Eller var kan man hitta en lång,tunn,enkel svart klassisk bomullsparkas utan vaddering,pälskrage mm? verkar lätt o hitta, men nej!

 6. Bloppis jag hänger på ’låset’ kanon . Så härligt med din Stefan Grattis så roligt att läsa att du har en Kille. Ha en alldeles underbar helg nu. Kram

 7. Hittade din blogg för några veckor sen, läser alla inlägg nu, de går ju som inte att sluta bara sådär haha, men jag tycker att du ser jättebra ut, visar så snygga kläder, jag känner igen mig i det du skriver, bra tips på den rosa fuskpälsjackan fr Cellbes, blommiga klänningen fr Indiska, bh:ar i 2-pack fr cellbes som faktiskt passade och jag brukar ha så svårt att hitta kläder som sitter bra. Just innan jag såg bilderna här idag och läste inlägget så höll jag på stressa ihjäl mig, det ser ut exakt så hos mig just nu och jag blir som aldrig klar! Så nu känns det lite bättre att man inte är ensam haha. Oj det här blev långt, men tack för mig eller vad man nu säger, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.