Det här vill jag ha på mig just nu

Hej på er. Eftersom mamma och pappa är kvar hos mig så har det som ni märkt inte blivit så mycket bloggeri. Men ett litet klädtips innan jag drar täcket över mig och knoppar in får ni.

Det här vill jag ha på mig just nu. Klassiskt som sjutton men utan att bli dam. Jag är inte damig och vill inte vara det heller, men om man knäpper upp skjortan lite, rullar upp ärmarna och har klackar (eller sneakers) på fötterna till jeans så funkar det fint. Och lite snygga accessoarer då. Här har jag grävt fram just detta från Ellos.

Just nu har de 30% på Ellos rea, gäller till och med onsdag. Kod 335477. Dock är nog inte det jag tipsar om här med på rean.

Länkarna är affiliates.

34-5693 En klassisk vit skjorta. I höst tänker jag ha det med en svart slips. Skit samma om det inte är modernt, jag har det för att jag vill. LÄNK

27-5593En snygg klocka i guldfärg blir aldrig omodern. Såvida den inte är behängd med en massa strass och grejs för det går bort för min del, men en sådan här hade inte suttit fel. LÄNK

27-1259En väska som smälter ihop snyggt med klocka och det övriga. Från Day Birger et Mikkelsen. LÄNK

20-0987 Ett par jeans då. Eftersom jag tänker klackar till så ska de vara smala nedtill. Som de här eller liknande. Just dessa är i större storlekar, och eftersom det är enklare att hitta jeans i mindre storlekar hittar ni som drar mindre än stl 42 ganska enkelt ett alternativ 🙂 LÄNK

2976773 Och så klackar då. Eftersom det är sommar är det ju fint med öppen så och ett par blå ger lite extra glam. De här har klackar på 7 cm och det är väl där min gräns går för att jag ska kunna styra min kropp någorlunda okej. Högre och jag vinglar som en full Bambi. LÄNK (till skorna, inte mig som full Bambi)

Hoppas ni gillar mitt tips. Kramar

Kolla mer

3 comments

 1. Hej!
  Såg dig på TV och sökte rätt på din blogg. Vill bara säga att jag direkt blev typ ditt största fan och jag gillar verkligen att läsa det du skriver och kolla in dina tips. Och icke-tips. 🙂
  Idag slog du rekord i rolighet med länken som (tyvärr) inte skulle leda till dig som Bambi. Hi hi. Du fick mig att skratta kl 06.30. :-))
  Tack för allt jobb du lägger ner som får det enklare för oss andra att hitta nya kläder.
  Hoppas att vi får se mycket av dig i framtiden. I TV, i tidningar, på nätet!!!!
  Kram från mig.

 2. Riktigt snyggt klassiskt och fräscht. jag brukar ha problem med skjortor att ärmarna är för trånga. Är ute efter en vit skjorta men inte hittat någon som passar. Får kanske testa den här?

 3. Hahaha! Det hade ju varit klockrent om länken ledde till en liten filmsnutt med dig.
  Det var en riktigt fin outfit du satt ihop! Men jag älskar ju bling av någon anledning. Och rosa. Kanske för att jag aldrig hade det som barn? När jag var liten trodde en del att jag var pojke. Dessutom var jag ju kortklippt! På den tiden hade ju alla flickor långt hår…
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.